אלפי מפגינים חרדים מהפלג הירושלמי חידשו אחר הצהריים (חמישי) את מחאתם נגד מעצר עריקים, במסגרת הפגנת "יום הזעם" בירושלים. במקום התפתחו עימותים בין שוטרים לבין מפגינים, שחסמו את שדרות ויצמן בכניסה לעיר כשעה קלה. לפני כן, נרשמו חסימות גם בתוואי הרכבת הקלה ובאזור כיכר השבת. 120 איש נעצרו בירושלים ובבית שמש.
המשטרה מסרה כי עשרות מפגינים שחסמו כבישים, הציתו צמיגים והפריעו לתנועת הרכבת הקלה נעצרו. מנגד, המארגנים הודיעו כי הם אינם מהססים להישלח אל בתי המעצר ולמלא אותם בהמוניהם. צעיר לא חרדי שקילל את המפגינים הותקף על ידם במכות. הוא בתגובה שלף גז מדמיע וריסס לעבר המפגינים.
הפגנת הפלג הירושלמי בירושלים, היום

הבוקר חסמו עשרות מפגינים חרדים קטע בכביש 446, סמוך לצומת שילת שבמודיעין לכיוון כפר רות. את ההפגנות יזם הפלג הירושלמי, שקרא ל"יום זעם" ולהחרפת המאבק נגד הגיוס לצבא והודיע שיתקיימו היום הפגנות גדולות במקומות שונים בארץ.
ביום שלישי נעצרו עשרות מוחים בשתי הפגנות גדולות נגד גיוס חרדים שנערכו במקביל בירושלים ובבני ברק. בבני ברק, התעמתו המפגינים עם כוח משטרה שהגיע למקום, לאחר שחסמו כביש ברחוב ז'בוטינסקי. המשטרה הודיעה כי 28 ממשתתפי ההפגנה נעצרו בגין תקיפת שוטרים.