נתן אשל, מקורבו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, אמר כי שרת התרבות והספורט מירי רגב היא ״בהמה״ - אך עושה עבודה מצוינת. בהקלטות שפרסמה אילנה דיין בתוכנית "עובדה", ושודרו בערוץ 12 נשמע אשל אומר גם כי "הציבור, שאני קורא לו אפילו הלא אשכנזי, שונא הכל. השנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו".
מהליכוד נמסר בתגובה: "אי אפשר להשוות את הקלטת דעותיו הפרטיות השגויות של נתן אשל שלא נושא שום תפקיד בקמפיין הליכוד, לבין עדותו המטלטלת של יועץ הבחירות הבכיר של גנץ, ישראל בכר, שאומר כי גנץ מסוכן לישראל ולא ראוי להיות ראש ממשלה".
מכחול לבן נמסר: "זה מה שנתן אשל חושב על הליכודניקים. הוא לא לבד. זו הרוח של נתניהו שמרעיל את ישראל. עוד יומיים זה ייגמר. ביבי, לך הביתה".
נתניהו עצמו צייץ הערב: "התקשרתי והבהרתי לנתן אשל שדבריו אינם ראויים ואינם מקובלים עליי. הוא התנצל על דבריו מייד. הליכוד הוא הבית של כל חלקי החברה הישראלית וכזה יישאר תמיד".