
אנחנו על המפית - עונה 2 | פריז עם יריב ברבי - פרק 1
לפני כשנה וחצי פתח יריב ברבי (בן 35) את מסעדת SALATIM בפריז, אבל את דרכו בעיר האורות הוא החל כבר בגיל 22, כשהחל את לימודיו בפרנדי. לאחר מכן התמחה במסעדות מכוכבות מישלן, ואת התפקיד הראשון שלו כשף קיבל בגיל 26, ועבד ארבע שנים במסעדת KGB. באותה תקופה שפים בפריז היו צריכים להיות לפחות בני 30 כשקיבלו הזדמנות להוביל מסעדה, אבל ברבי נחשב להבטחה גדולה, ובכל זאת החליט לשנות כיוון.
את המסעדה הקטנטנה והכשרה שלו הקים ברבי יחד עם אשתו, אלכסיה, יועצת משפטית בהוצאה לאור ועוזרת באדמיניסטרציה של המסעדה, ועם חבר נוסף. השלושה בחרו לפתוח את המסעדה באזור הסנטייה, שבעבר אכלס בעיקר מוכרי בדים יהודיים וזונות והפך בשנים האחרונות לטרנדי, והם מגישים כ-200 מנות ביום ללקוחות שממלאים את 20 מקומות הישיבה. בבוקר מתפקד המקום כמסעדת פועלים עם מנות עדתיות, ובערב הוא הופך לטאפאס-בר.
עוד על המפית:
כל השפים:
יריב ברבי - פריז | סימונה אלחרר - בריסל | מייקל רנטיסי - סידני | דורון לורן - שנגחאי |שי דובלרו - ברצלונה | מייקל סולומונוב - פילדלפיה | אלעד ואיתמר - ליסבון
ליד המפית - המלצות השפים למסעדות הכי טובות
פריז | בריסל | סידני | שנגחאי | ברצלונה | פילדלפיה | ליסבון
צפו בתכנים נוספים
-
האחת
-
קופה ראשית
-
01:12:50
האחת | פרק 1 - הטיל כופף את כנף המטוספרק הבכורה. הסיפור שמעולם לא סופר על טייסת 201 -
01:10:00
האחת | פרק 4 - מוכרחים להמשיך לנגןפרק הסיום: טייס צעיר מדבר באומץ על הכישלון ורגשי האשמה -
00:57:20
האחת | פרק 3: בנהא - הקרב שאינו נגמר50 שנה אחרי קרב אוויר טראומתי, משתתפי הגיחה מתייצבים מול המצלמות
צפו בתכנים נוספים
-
האחת
-
קופה ראשית
-
01:12:50
האחת | פרק 1 - הטיל כופף את כנף המטוספרק הבכורה. הסיפור שמעולם לא סופר על טייסת 201 -
01:10:00
האחת | פרק 4 - מוכרחים להמשיך לנגןפרק הסיום: טייס צעיר מדבר באומץ על הכישלון ורגשי האשמה -
00:57:20
האחת | פרק 3: בנהא - הקרב שאינו נגמר50 שנה אחרי קרב אוויר טראומתי, משתתפי הגיחה מתייצבים מול המצלמות