אנחנו על המפית
השף ברק יחזקאלי יוצא הפעם למסע בעקבות דיאלוגים בחברה הישראלית שמשפיעים על הצלחת של כולנו
עונה 4
-
00:52:39
שמאלץהשף ברק יחזקאלי יוצא בעקבות דיאלוגים שמשפיעים על הצלחת של כולנו -
00:51:23
אונאומהרובי ואונאומה נחושים למצוא בית משלהם, שבו יפצו על היעדר הבתים של ילדות -
00:52:45
ערבסקהסיפור חייהם של הזוג עידן ואכרם ממסעדת ערבסקה בשוק תלפיות בחיפה -
00:53:39
טאיקוטאיקו ושלמה חיים במכמנים ומנהלים משם אורחן שהוא ממלכה יפנית קטנה -
00:51:35
סיר לסלאםדפי ומוזנא מפגישות על הצלחת ובחיים את מסורות הבישול הפלסטיני והיהודי -
00:50:15
רוטנברגהילה ויזהר מקיימים מזה עשור דיאלוג קולינארי, היסטורי וגיאוגרפי -
00:53:33
ע'ג'רע׳לי נשען על מסורת הבישול הסורית עלאווית, אותה הוא מפרק ומרכיב מחדש -
00:49:43
ברוטהשף ברק יחזקאלי יחד עם יאיר ועומר שחברו לדרך משותפת במסעדת "ברוט" -
00:53:42
הבית של חוסנייההשף ברק יחזקאלי יוצא בעקבות דיאלוגים קולינאריים בחברה הישראלית
עונה 3
-
00:51:12
עזרא קדם - פרק 1חלוץ המטבח החדש מנסח את שפתו הייחודית על בסיס מסורת מטבח הררי וירושלמי -
00:52:29
רמה בן צבי - פרק 2חלוצת תיאוריית ״מהשדה לצלחת״ פותחת את ביתה בנטף ואת טראומת השריפה הקשה -
00:54:20
לונא זרייק - פרק 3השפית נשענת על מסורת המטבח הנצרתי, ואורזת אותו באריזה עכשווית -
00:54:51
אסף דוקטור - פרק 4השף שחרט על דגלו שימוש בחומרי גלם מקומיים בלבד, עובר שיעור בהישרדות -
00:54:35
עלאא מוסא - פרק 5השף יוצר פירוק והרכבה מחודשת של מנות מבית אימו באווירה חיפאית הוללת -
00:53:02
תומר טל - פרק 6נציג הדור הצעיר של המטבח העכשווי מערבב בין מסורת ורוח בין-לאומית -
00:51:22
הדיי עפאים - פרק 7השף והחקלאי שהצליח לקחת את עקרונות המשק האוטרקי היישר למטבח
עונה 2
-
00:53:46
פריז עם יריב ברבי - פרק 1השף יריב ברבי הגיע לפריז בגיל 22 ולפני שנה וחצי פתח את מסעדת "סלטים" -
00:53:02
בריסל עם סימונה אלחרר - פרק 2השפית סימונה אלחרר נסעה לבריסל בעקבות האהבה וגרמה לבלגים להתאהב בחומוס -
00:52:02
סידני עם מייקל רנטיסי - פרק 3מייקל רנטיסי הגיע לסידני לפני 15 שנה ובבעלותו כיום 2 מסעדות וקייטרינג -
00:54:51
שנגחאי עם דורון לורן - פרק 4דורון לורן הגיע לשנגחאי לפני כשלוש שנים ולימד את הסינים להתאהב בשקשוקה -
00:54:24
ברצלונה עם שי דובלרו - פרק 5שי דובלרו פתח מסעדה עם זוגתו ולימד את הספרדים להתמכר לחציל בטחינה -
00:53:16
פילדלפיה עם מייקל סולומונוב - פרק 6מייקל סולומונוב הוא השגריר הבולט ביותר של המטבח הישראלי בארה"ב -
00:51:30
ליסבון עם אלעד ואיתמר - פרק 7אלעד ואיתמר התאהבו אחד בשני ובליסבון, ופתחו בה מסעדה ישראלית מצליחה
עונה 1
-
00:51:04
ניו יורק עם השפית עינת אדמוני - פרק 1השפית עינת אדמוני הגיעה לפני 20 שנה לניו יורק וכיום היא בעלת שש מסעדות -
00:52:43
לונדון עם השפים שרית פקר ואיתמר סרולוביץ'לשרית פקר ואיתמר סרולוביץ' יש מסעדות, מעדנייה, ספרי בישול וטור שבועי -
00:50:06
בוקרשט עם השף יוסי חדד - פרק 3השף יוסי חדד הגיע לבוקרשט לפני 22 שנים ומאז הספיק להפוך לכוכב טלוויזיה -
00:47:43
ברלין עם השף גל בן משה - פרק 4מאחורי מסעדת גלאס עטורת השבחים עומד השף גל בן משה, רק שש שנים בברלין -
00:51:46
בורדו עם השף גיל אלעד - פרק 5השף גיל אלעד הקים בבורדו שבצרפת אימפריה קטנה שכוללת 2 מסעדות ופלאפליה -
00:50:49
בלגרד עם השף ראם הרץ - פרק 6השף ראם הרץ הגיע לבלגרד לפני פחות מעשור - והיום יש לו 6 מסעדות -
00:48:55
ניו ג'רזי עם השף מני וקנין - פרק 7השף מני וקנין, בעלים של שתי מסעדות בניו ג'רזי, הגיע לארה"ב לפני 15 שנה -
00:54:07
וינה עם השפית חיה מולכו - פרק 810 מסעדות, מותג סלטים באלפי סופרים ו-5 ספרים: שף חיה מולכו שולטת בוינה