גורם בכיר בהנהגה הפלסטינית אמר לכאן חדשות כי ראש הרשות הפלסטינית אבו מאזן אמר לשר הביטחון גנץ כי בהיעדר אופק מדיני, כל הצעדים שישראל נוקטת בתחום הכלכלי ובתחום האזרחי הם קוסמטיים בלבד ולא תהיה בהם תועלת. כך פורסם הערב (שישי) בתוכנית "השבוע" בכאן 11.
לדברי הגורם, פגישת גנץ ואבו מאזן אמש ברמאללה הייתה לא רעה, אך עם זה - לא נרשמה בה התקדמות גדולה. הצד הפלסטיני שב והעלה את דרישותיו בעניין שחרור אסירים, החזרת גופות מחבלים וכספי המיסים המקוזזים.
הערב דווח בתוכנית "השבוע" בכאן 11 כי השיחות שקיימו שר הביטחון בני גנץ, ראש הממשלה יאיר לפיד ונשיא המדינה יצחק הרצוג עם יו"ר הרשות הפלסטינית, נועדו להביא לשקט ביטחוני בזמן ביקור ביידן - מחשש שאכזבה תוביל להסלמה ולגל טרור.
בתוך כך,ישראל צפויה להודיע בשבוע הבא על 'מיני מחוות' לפלסטינים לקראת בואו של הנשיא ביידן לארץ ביום רביעי. הערב דווח בתוכנית "השבוע" בכאן 11, כי ככל הנראה יוכרז על הכשרה של בנייה בלתי חוקית. צפויה גם הודעה על התקדמות בפריסת הדור הרביעי של תקשורת סלולרית, וייתכן שגם על כינוס הוועדה הכלכלית המשותפת לישראל ולרשות הפלסטינית.