דאבור

עבאס סואן על פרישת דאבור: לא הייתה סולידריות, השחקנים פחדנים

שחקן הנבחרת לשעבר התייחס לפרישתו של דאבור: הנבחרת הייתה פעם משפחה גדולה"
ליאן וילדאו
27 ביולי 2022
15:49

שחקן נבחרת ישראל לשעבר עבאס סואן, שספג בזמנו קריאות בוז מאוהדי בית"ר ירושלים באצטדיון טדי, התייחס היום (רביעי) לפרישתו של מונס דאבור מהנבחרת ואמר שהשחקנים היו צריכים להביע סולידריות עם דאבור. "השחקנים פחדנים וחוששים מתגובת הקהל. הנבחרת הייתה פעם משפחה גדולה", אמר סואן בריאיון לליאן וילדאו ואסתי פרז בתוכנית "בחצי היום" בכאן רשת ב.

האזינו לריאיון עם עבאס סואן

"המפסיד הגדול במקרה של מונס הוא אוהד הכדורגל ומי שאוהב את הנבחרת. לצערי הרב זו פגיעה תדמיתית מבחינת הקהל במגזר. יש הרבה קולות במגזר הערבי שרצו שמונס מזמן לא ימשיך. תראו שבעתיד הרבה אוהדים לא יהיו עם הנבחרת", הוסיף סואן.

עוד אמר סואן בריאיון: "כולם טועים, הוא הסביר את עצמו ולא סלחו לו. הוא עשה מה שעשה, יש לו משפחה שיותר חשובה מכל דבר בעולם ולדעתי עשה צעד נכון. אין אנשים שטועים? זהבי זרק את סרט הקפטן ופגע בכל המדינה – סלחו וזה עבר. יש שחקנים שפגעו במגזר הערבי ושרו וחגגו וסלחו להם והמשיכו הלאה, אז למה לא סולחים?".