מנה שטרום - מביע את געגועיו לאיטליה בכתיבת ספר. ישראל אהרוני מבשל אוכל בוכרי במטבחי רפאים ואסף דוקטור שולח ארוחות למי שאין לו במיזם של מטבחי סולידריות. בון אפטיט
פה מרסנד המיתולוגי נסגר, שיחה עם בועז טרגרמן .מייסון קייסר פותח סניף שני בתל אביב והתורים לא נגמרים המנכל יואן סמדג'ה . וגם מהם המקומות החדשים הנוצצים מחוץ לתל אביב עם רותם מיימון. לסיום, הבר של הסדרה "צ'ירס נסגר" שיחה נוסטלגית על הפגישות בבתי קפה במסך, רותה קופפר
בהעדר מסעדות פעילות... סרוויס יצא לבדוק את דימוי המסעדות והשפים בטלוויזיה ובקולנוע. ארז קו אל, שיצר וביים את הסדרה הטבח, ועידן פיינבורג (פנדה), ששיחק בסדרה, ערכו השוואה בין העלילה לחיים עצמם. מבקר הקולנוע והמרצה, יאיר רוה, הסביר למה במאים אוהבים להתמקד בדמויות של שפים. רונה גרשון תלמי סקרה את סדרות הטלוויזיה שמתעדות באופן מעניין במיוחד את עולם המסעדות.
לרגל כינון יחסים רשמיים עם מרוקו, סרוויס מרוקאי. הילה אלפרט עורכת סיורים קולינריים במרוקו. האמן רפרם חדד מבחין בין מטבח מרוקאי צהוב למטבחים שכנים אדומים. שף אבי ביטון על הפיכתו של המטבח המרוקאי לגורמה ישראלי. רותם מימון עם מאכלים מרוקאיים פחות מוכרים שחייבים לטעום.
סיפור הבשר המתורבת , והכניסה של מקדונלדס לתחום והעובדה שיקח עוד זמן, ניר גולדשטיין מנכל gfi ישראל והמדענית ד"ר תמי מירון מספרים על המרוץ לבשר מתורבת ואיך מייצרים אותו . רוני ריינברג- מנכל העמותה לחקלאות מודרנית מספר שהקורונה הבהירה כמה דחוף העניין ומסביר שהטבעונים מחכים בקוצר רוח. בון אפטיט
סיפור הבורשט והמריבה בין אוקריאנה לרוסיה עם שף פליקס רוזנטל, וגם על מנות חורף ולימון פרסי- שף הלל תוואקלי, אנימאר על פודטראקס בחיפה עם נעמה סובול. ושיחת קינוח, וופלים בלגיים ושוקלה עם ״בבט״. בון אפטיט
השף איל שני יספר על העירוב הבלתי נמנע בן פוליטיקה לאוכל וגם על פיצת הבולונז שלו. טל חייקין, דיאטינית קלינית ומנכלית הפורום לתזונה בת קיימא על הגדלת הרעב בעולם בעקבות הקורונה, ועל כך שאין תוכנית הבראה. פרופסור נמרוד לוז עם מחקר מרתק שעשה בקרב הסטודנטים שלו על שינוי תזונה בקורונה . בון אפטיט
נוף עתמאנה - על הבישולים הארוכים בבית ובני ליפשיץ על האפשרות לגדל את המזון שלנו בעציץ הביתי . לסיום יגאל מולנר על ערבות הדדית
מנסים לומר משהו על השנה שחלפה עם שחר סגל שותפו של איל שני שמעדיף לשכוח אותה. עם אורנה רסקין שלא ראתה ערב חג שאנשים כעסו בו כל כך עם רותם מיימון מהארץ שמספר על כתיבת ביקורות בקורונה ועם רעות סהר מוואלה שעוקבת אחר אנשים שמוכרים אוכל מהבית. בון אפטיט
המסעדות נסגרות שוב ? מה שנשאר יציב הם ספרי הבישול שמלווים אותנו בחגים. נדבר עם ישראל אהרוני ״תמונות אוכל בחיי ״ עם יונית צוקרמן מלכת המטבח על לחם קימל עם נחום שוורצברג ונחתום עם גיל חובב וספרו. בון אפטיט