המעצבת והאמנית מספרת על העבודה עם אור, הן בתחום תכנון מבנים והן בפסלי האור שהיא יוצרת. בימים אלה מוצגת תערוכה שלה "זמן אור" בגלריה "פריסקופ"
הסופר והאמן מספר על שתי הדרכים האמנותית בהן הוא פועל - הכתיבה והאמנות. על החיים בכפר האמנים עין הוד, על התערוכה שאצר שם ועוסקת בהיסטוריה של המקום ועל הספרים שלו, שעוסקים בזהויות מיניות שונות, במיניות ונשים גדולות מן החיים
במאית סרטי התעודה מספרת על הטכניקה המיוחדת שבה היא עובדת: הצבת מצלמה ללא צלם כמו איזו "עין שלישית" המתעדת את הנעשה, ומספרת על הסרטים השונים שלה ביניהם "חפיפה", "מתנחלת" והסרט שבו היא חוזרת אל סבתה, הזמרת ילידת מצרים סועאד זכי.
הבמאי הדוקומנטרי מספר על עשיית הסרט "צל כבד", שבו יצא בעקבות אולה קרבצ'נקו, שעזבה את הארץ אחרי שסדרה דוקומנטרית קודמת ניסתה להציגה כמי שרצחה את תאיר ראדה. הר צולל אל עולמה הנפשי והאומנותי של אולה, וחוזר עם שאלות הנוגעות ליחס שלנו כלפי חולי נפש בחברה וגם לאחריותם של יוצרים דוקומנטרים.
עזימי שהחל את דרכו כזמר, גילה את נפלאות הריקוד והתנועה והחל לללמוד ולהשתלב בעולם המחול. הוא רקד במספר להקות ולימים הפך ליוצר, שעבודותיו עוסקות בנושאים חברתיים חשובים ביותר: מחלת האיידס והיחס לנשאים , אלימות ועוד עזימי מספר על שנת הקורונה וכיצד היותו נשא HIV מעצב את היצירה שלו.
עם אלבום חדש "אגם הלימון" תומר מספר על הכתיבה והייצירה שלו, עבודה כמפיק עם זמרים אחרים, על הבוזוקי והמקום הרוחני שהוא מבקש לעצמו
במאי סרטי התעודה משוחח על העשייה הדוקומנטרית שלו ועל הסדרה "מדינת היהודים" המוקדשת לקבוצות הדתיות השונות בחברה הישראלית.
הסופר והמשורר מספר על הדרך ממגרש הכדורגל אל כתיבה פרוזה וממנה אל כתיבת שירה. ספר שיריו ראשון "אהבתי יותר את החומר המוקדם שלך" ראה אור בשנה האחרונה, רגע לפני הקורונה.
אמן הוידאו והסטילס מספר על עבודותיו העוסקות בנשות משפחתו, אמו וסבתו, ובשירת המקוננות, ביצירה עם השחקנית רונית אלקבץ ועם המשוררת חביבה פדיה, שסביב הטקסטים שלה על כתרים ביהדות ובחיים יצר את התערוכה החדשה שלו.
המשוררת עם ספר ביכורים "בוא, לקק אותי" מספרת על הכתיבה החשופה בעקבות היתמות מהאם בגיל צעיר, חיפוש האהבה והעבודה כמנקה.