מנה ראשונה: ברוסקטות ומטבלים עם טאצ' אותנטי
מרכיבים:
- סלט ביצים
- ביצים קשות 10
- לקצוץ בצל אחד קטן ולטגן עם מעט שמן
- כפות מיונז 3
- מלח פלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
ביצים:
- מבשלים ביצים קשות
- חוצים אותן לחצי ושמים מעל סלט ביצים
סלק:
- לוקחים סלק טרי ולהכניס לשעה לתנור
- חותכים לרצועות
- סוחטים לימון מעל
- מוסיפים קצת מלח וחומץ
- מערבבים ומגישים
מחאג:
- מניחים על אבן בזלת זרעי כמון, מלח גס, 4 שיני שום, עגבניה חתוכה, כוסברה ופלפל חריף כמה שרוצים
חילבה:
- משרים חילבה עם מים
- שוטפים ומסננים
- בקערת מיקסר שמים את החילבה המושרת מוסיפים מעל מים קרים ומתחילים להקציף מזלפים כל פעם קצת עד שהקצף מתייצב
- מוסיפים לימון, מלח וסחוג לפי הטעם
חומוס:
- מרתיחים גרגירי חומוס של סנפרוסט עם כפית סודה לשתיה.
- מסננים וטוחנים
- מוסיפים לימון סחוט וממשיכים לטחון עם קצת מים קרים
- מוסיפים טחינה גולמית, ומוסיפים מלח לפי הצורך
- מגישים עם גרגירי חומס שלמים ומעל שמן זית ופטרוזליה קצוצה
ברוסטקות:
- מרטיבים מצות
- חותכים לרצועות
- מורחים שמן זית ומפזרים מעל עשבי תיבול
מנה עיקרית: תפוח אדמה מדורה ממולא בגבינות, פטריות,בצל מטוגן לצד סלט
מרכיבים:
- 6 תפוחי אדמה גדולים
- שמנת מתוקה
- 200 גר גבינת מוצרלה
- 200 גר פרמזן
- פטריות טריות
- תיבול : מלח פלפל אגוז מוסקט
הכנה:
- לוקחים תפוח אדמה שמים שעה בתנור על מלח גס
- חותכים אותו לחצי ומגרדים את המלית שמים בקערה
- מטגנים בצל ופטריות טריות עם אגוז מוסקט מלח ופלפל ומכניסים לתוך המלית
- מוסיפים למלית מעט גבינת מוצרלה
- ממלאים כל תפוח אדמה במלית זורים מכניסים לתנור שחומם מראש למצב גריל
- כשהתפוח אדמה יוצא מהתנור מקשטים בבצל ירוק ופרמזן
קינוח: פתות עם טוויסט
מרכיבים:
- חבילת מצות
- חלב
- סוכר
- קינמון
- שמנת מתוקה
- גלידה
הכנה:
- מקרמלים סוכר
- מוסיפים באיטיות שמנת מתוקה
- מתבלים עם קינמון מעט
- מכניסים פנימה מצות חתוכות
מרכיבים לגלידה:
- 2 שמנת מתוקה
- חלב מרוכז
- גביע גבינה
- מקל וניל
הכנה:
- מקציפים שמנת מתוקה
- כשהקצף רך מוסיפים את החלב מרוכז ואת הגבינה ומערבבים
- מכניסים לקופסא להקפאה