חיים כהן מארח את ריימונד אמסלם ב"שום פלפל ושמן זית", ולקינוח הם הכינו קרם ברולה. המתכון המלא לפניכם:
מרכיבים
- 9 חלמונים
- 750 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 מקל וניל
- 100 גרם סוכר
אופן ההכנה
- מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שהבלילה מבהירה ותפוחה מעט .
- בסיר קטן על אש נמוכה מביאים את השמנת והווניל לסף רתיחה ומכבים את האש.
- מזלפים מעט מהשמנת אל הביצים תוך כדי טריפה נמרצת. ממשיכים להטמיע באיטיות שליש מהשמנת בביצים. לאחר מכן אפשר להוסיף כמות גדולה יותר בבת אחת, עד להטמעת כל השמנת בביצים.
- מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל־90 מעלות למשך 50 דקות .
- מוציאים מהתנור, מצננים בחוץ חצי שעה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.
- מוציאים מהמקרר, בוזקים סוכר באופן שווה על כל החלק העליון , ושורפים את הסוכר
במבער.