התקשרות הערבית מדווחת הבוקר (שבת) כי צבא טורקיה חידש היום את ההפגזות על מעוזי הכורדים בשלוש עיירות לאורך הגבול בין טורקיה לסוריה: תל אבייד, ראס אל־עין וקמישלי. עוד דווח כי צבא טורקיה הפגיז באש ארטילרית את העיירה עין עיסא דרומית לתל אבייד. לא דווח על נפגעים.
מבצע "מעיין השלום" שעליו הכריזו הטורקים נגד מעוזי הכורדים בצפון־מזרח סוריה נכנס היום ליומו הרביעי. ערוץ אל־ערביה דיווח כי יחידות קומנדו טורקיות משתתפות בלחימה בשטח. בתקשורת הערבית נמסר כי הכורדים מתגברים כוחות בעיירות הגבול.
בסוריה מעריכים כי מספר העקורים מבתיהם בעקבות הקרבות באזורים שבשליטת הכורדים בצפון־מזרח המדינה נע בין 80 ל־100 אלף בני אדם. נוסף על כך מדווחים בסוריה על כ־100 הרוגים לפי שעה בשורות הכורדים ובשורות המיליציות הסוריות הנאמנות לטורקיה – שמובילות את הפעולה הקרקעית בשטח נגד מעוזי הכורדים. מספר האזרחים ההרוגים מאז החל המבצע הטורקי אינו ידוע.
הליגה הערבית צפויה להתכנס היום בקהיר כדי לדון בהתפתחויות בגבול בין סוריה לטורקיה. בתוך כך, שני ערוצים ערביים דיווחו כי מכונית תופת התפוצצה הבוקר ליד מתקן מעצר של הכורדים שבו מוחזקים פעילי דאעש בעיר אל־חסכה שמדרום לקמישלי. הכורדים מדווחים על שלושה הרוגים בפיצוץ. אתמול קיבל עליו ארגון דאעש אחריות על פיצוץ מכונית תופת בעיר קמישלי – בין ארבעה לשישה בני אדם נהרגו בפיצוץ. הכורדים דיווחו כי חמישה פעילי דאעש שהיו עצורים בקמישלי הצליחו להימלט אתמול מידיהם בשל ההפגזות מטורקיה.
בתוך כך, גורמים אמריקניים רשמיים אישרו הלילה כי מוצב של צבא ארצות הברית בצפון סוריה, באזור העיר קובאני, פונה מוקדם יותר היום, לאחר שהופצץ בארטילריה טורקית. גם משרד ההגנה האמריקני אישר זאת והוסיף כי הטורקים ידעו על הנוכחות האמריקנית באזור.
באנקרה הכחישו את ההאשמות וטענו כי הירי כוון לכוחות כורדים ששהו במרחק של קילומטר מהמוצב. משרד ההגנה הטורקי הוסיף כי חילופי האש נעצרו לבקשת הצבא האמריקני. על פי דיווחים בסוכניות השונות, ישנם נפגעים בהפצצות בצפון סוריה. בנוסף דווח כי הבסיס שנפגע היה שייך לקואליציה בין לאומית נגד דאעש, בו שהו בין היתר גם כוחות אמריקניים מיוחדים.