עורך דין כוויתי הגיש היום (שני) תלונה לתובע הכללי במדינה נגד אשת התקשורת המקומית פג'ר א-סעיד, בעקבות הריאיון שהעניקה לאחרונה לכאן חדשות וקריאותיה לקיים נורמליזציה עם ישראל. עורך הדין, טלאל אל-עובייד, דורש להעמידה לדין בגין "פשעים הקשורים לביטחון המדינה".
אל-עובייד הזכיר בתלונתו ציוץ שפרסמה אשת התקשורת בחשבון הטוויטר שלה, שבו בישרה כי היא מתכוונת לפרסם את הריאיון המלא שהעניקה לכאן חדשות בשבוע שעבר. "הציוצים האלה הם בגדר מרידה במשטר המדינה במישור החברתי והכלכלי, איום על ביטחונו ועל השלום החברתי", קבע עורך הדין.
בנוסף, הוא הלין על כך שהיא מעודדת נורמליזציה עם "היישות הציונית שעוינת לאסלאם, ושכובשת פיסה יקרה מהאדמה של המולדת הערבית שהיא פלסטין". לדבריו, מעשיה עונים לקטגוריה של פשעים הקשורים לביטחון המדינה כפי שקובע חוק העונשין בכווית.
#المحامي_طلال_العبيد: الشكوى الكاملة المقدمة للنائب العام ضد المدعوه فجر السعيد المحرضة للتطبيع مع العدو الصهيوني الغاصب لأراضينا. pic.twitter.com/wKiHlKgUFe
— المحامي طلال العبيد ™ (@LawAngel100) 14 בינואר 2019