מיילי סיירוס חוזרת לדיסני: הזמרת והשחקנית האמריקנית תשתתף ב"ספיישל 20 שנה להאנה מונטנה" שיעלה לשידור בשירות הסטרימינג דיסני+ ב-24 במרץ. המשדר החגיגי יצולם מול קהל חי באולפן, ויכלול ריאיון עומק עם סיירוס בהנחיית אלכס קופר, מנחת הפודקאסט הפופולרי Call Her Daddy.
במהלך המשדר, תחזור סיירוס אל כמה מהרגעים האיקוניים של קומדיית המצבים, וישודרו בו חומרים שטרם נראו, לצד שחזורים של תפאורות מקוריות. בדיסני רמזו גם על הפן המוזיקלי של האירוע והבטיחו כי "צלילים מוכרים ימצאו את דרכם חזרה אל אור הזרקורים".
"האנה מונטנה תמיד תהיה חלק ממי שאני", מסרה סיירוס הערב (שלישי) בהודעה רשמית. "מה שהתחיל כתוכנית טלוויזיה, הפך לחוויה משותפת שעיצבה את חיי ואת חייהם של מעריצים רבים. העובדה שהתוכנית עדיין חשובה לכל כך הרבה אנשים, היא משהו שאני גאה בו מאוד. הספיישל הזה הוא הדרך שלי להודות למעריצים שעמדו לצדי במשך 20 שנה".
איו דייוויס, נשיאת Disney Branded Television, הגדירה את המשדר כ"מכתב אהבה למעריצים". לדבריה, "הסדרה פתחה דלת למעריצים לחלום בגדול ולחבק כל צד בעצמם, וזו הסיבה שהמורשת שלה ממשיכה להאיר לאורך דורות".
"האנה מונטנה", שעלתה לראשונה לשידור בשנת 2006, הפכה לתופעה תרבותית והזניקה את סיירוס למעמד של כוכבת על. הסדרה שודרה במשך ארבע עונות בערוץ דיסני, במהלכן קטפה ארבע מועמדויות לפרס האמי בקטגוריית תוכנית הילדים הטובה ביותר.
הצלחת המותג חרגה מגבולות המסך הקטן עם שני סרטי קולנוע ("האנה מונטנה: הסרט" וסרט ההופעה "האנה מונטנה ומיילי סיירוס: מופע הטוב שבשני העולמות"), משחקי וידאו ומוצרים נלווים. גם בזירה המוזיקלית רשם המותג הישגים חסרי תקדים, עם 14 אלבומי פלטינה ו-18 אלבומי זהב.
