הזמרת והיוצרת נועם קלינשטיין התארחה היום (שני) בתוכנית "בחצי היום" בכאן חדשות ברשת ב', לרגל צאת הסינגל החדש שלה "מהפנט". בריאיון שיתפה קלינשטיין במקורות ההשראה לשיר ועל סגנונו המוזיקלי.
את "מהפנט" קלינשטיין כתבה והלחינה יחד עם המפיק גיא קופלמן שמתגורר בלוס אנג'לס. לדבריה, הטקסט עוסק בתחושת התאהבות אינטנסיבית שהופכת למעין "סרט אימה", שבו מושא האהבה נדמה כנוכח בכל מקום ובכל אדם ברחוב. מבחינה מוזיקלית, השיר משלב סאונד פופ אגרסיבי שמהווה מחווה לשנות ה-2010 ולשנות ה-80.
הקליפ שמלווה את השיר ממשיך את הקו הרעיוני של המילים ועוצב כמחווה לסרטי אימה, בשילוב רקדניות. קלינשטיין ציינה בריאיון כי על אף שהיא מעידה על עצמה כ"פחדנית" בכל הנוגע לז'אנר האימה, היא בחרה להעניק לשיר פרשנות חזותית כזו בשל האופי ה"קריפי", לדבריה, של הסיטואציה שמתוארת בטקסט.
בריאיון התייחסה קלינשטיין גם לאלבומה השלישי, "הדרך הבטוחה לשבור לעצמי את הלב", שיצא לפני כחודשיים. היא הודיעה כי ב-19 באוקטובר תקיים הופעה במועדון ה"בארבי", שם תבצע לראשונה את שירי האלבום החדש לצד הסינגל החדש.
במצעד העברי השנתי של כאן גימל ו-ForReal קלינשטיין מועמדת בקטגוריות "נבחרי השנה", שיר השנה על "עיוור" ואלבום השנה על "הדרך הבטוחה לשבור לעצמי את הלב". "'עיוור' זה השיר שהגשים לי את כל החלומות הכי גדולים שלי השנה", היא אמרה בריאיון. "הוא הביא אותי למקום שלא חשבתי שאני אהיה בו. אני חייבת הרבה לשיר הזה".
