כמעט 60 שנה מאז שנפגשו לראשונה, נראה ששני חבריה הנותרים של להקת "הביטלס" צפויים לשתף פעולה באלבום חדש של להקת "הרולינג סטונז". כך דיווח הלילה (רביעי) אתר "וראייטי".
בדיווח שנשען על "מקורות רבים", נמסר כי פול מקרטני הקליט קטעי בס באלבום חדש של "הרולינג סטונז", עליו אמון המפיק המוזיקלי האמריקני זוכה פרס הגראמי אנדרו ואט. על פי הדיווח, גם רינגו סטאר צפוי לנגן באלבום עליו טרם הוכרז רשמית.
עוד דווח כי הקלטות האלבום בוצעו בשבועות האחרונים בלוס אנג'לס, בעוד שלא ברור עדיין אילו שירים יכנסו לאלבום, ואם מקרטני וסטאר ישתתפו יחד באותו שיר. בדיווח ציטטו באתר "וראייטי" פוסט שפרסם חבר "הרולינג סטונז" קית' ריצ'רדס בערב השנה החדשה, לפיו "מוזיקה חדשה בדרך".
לאחרונה נשאל מקרטני באתר שלו על ידי מעריצים למה הוא מצפה בשנת 2023. בתגובה ענתה החיפושית: "הקלטתי עם כמה אנשים, אז אני מצפה לעבוד אפילו קצת יותר. התחלתי לעבוד עם מפיק בשם אנדרו ואט, והוא מאוד מעניין - היה לנו כיף".
על אף היריבות המקצועית בין שתי הלהקות הבריטיות, חברים בלהקת "הביטלס" שיתפו מדי פעם פעולה עם חברי "הרולינג סטונז". הסינגל השני ששחררו הסטונז היה I Wanna Be Your Man, שנכתב על ידי לנון ומקרטני ושוחרר זמן קצר לפני ששוחררה הגרסה של הביטלס לשיר. כעבור ארבע שנים הקליטו לנון ומקרטני קולות רקע לסינגל של הסטונז We Love You. באותה שנה, חבר הלהקה המנוח בריאן ג'ונס השתתף בהקלטת הסינגל You Know My Name (Look Up the Number) של הביטלס.