בחודש שעבר שחררה הזמרת ספיר סבן סינגל חדש בשם "אם מישהו ידע". את השיר כתבה והלחינה סבן עם היוצרים אור מילשטוק, סתיו שמש ועמרי קסטן. "זה באמת שיר ראשון שלקחתי בו חלק יחד עם החברים הכי טובים שלי", אמרה אתמול (שישי) סבן בריאיון לכאן רשת ב. "הוא נולד מהשיחות שלנו, משיחות עליי. וזה כיף גדול".
האזינו לריאיון עם ספיר סבן בכאן רשת ב
"אני בכלל לא תוכננתי בחיי להיות זמרת וזה די תפס אותי לא מוכנה", אמרה סבן בריאיון. "אבל לפעמים אתה אומר - כמה אפשר להילחם, לבזבז את הזמן ולפספס דברים בדרך? בוא נגיד שבשנה הזאת שאספתי את האנשים שאני אוהבת וכיף לי לעשות איתם את הדרך, זה היה מנקודה של אני עכשיו עושה הכול - או כלום".
"אין כיף גדול יותר לראות כמה אנשים מתחברים למילים", סיפרה סבן על השיר שהגיע אחרי תקופה לא פשוטה בקריירה. "זה רק התמדה, לא לוותר, לא משנה מה קורה. יש המון זמרים והיכולת להתבלט זה באמת בסופו של דבר לעשות שירים טובים. במהלך השנים הוצאתי אין-ספור שירים ולא תמיד זה פגע, כי לא תמיד אנשים יכולים להתחבר למה שאתה מרגיש בנקודת זמן מסוימת - וזה בסדר".
אז איך סבן מגדירה עצמה היום? "אני לא אתיימר להיות זמרת פופ, כי בסופו של דבר זה בא לידי ביטוי בשירה שלי", אמרה סבן שגדלה על המוזיקה הטורקית. "אני לא זמרת טורקייה, גם מעולם לא התיימרתי להיות. זה הבית שלי, זה עושה לי לבכות כשאני שרה בטורקית. אבל אני מאוד אוהבת את זה. אני פשוט ילדה ששרה מוזיקה של לפני 30 ו-40 שנה".