הופעתו של חנן בן ארי שתוכננה הערב (ראשון) בשדרות בוטלה, לאור המתיחות הביטחונית. ההחלטה התקבלה בעקבות הנחיה של מפקד פיקוד הדרום, האלוף אליעזר טולדנו. המופע היה צפוי להתקיים באצטדיון טוטו שדרות, תחת כיפת השמיים בפני כ-5,000 צופים משדרות והסביבה.
מהעירייה נמסר כי תיבדק אפשרות להעביר את ההופעה למועד אחר ורוכשי הכרטיסים יפוצו לאחר חג הפסח.
חנן בן ארי מסר אחרי הביטול: "הייתי אופטימי ורציתי לפגוש את תושבי שדרות והעוטף היום. אבל לאור המציאות הבלתי נסבלת שאנחנו חיים בה נתבקשנו לדחות את המופע בכדי להימנע מסיכון של יותר מ-5,000 איש באזור אחד פתוח בשדרות. אנחנו עובדים מול המועצה על מועד חדש ונעדכן בהקדם. תזכרו שעם ישראל חי. מחכה לפגוש אתכם בקרוב מאוד".
בלילה שבין שישי לחמישי נורו לישראל עשרות רקטות מרצועת עזה לשטח ישראל. בית בשדרות ספג פגיע ישירה. אם וביתה התינוקת שהיו בבית ישנו במרחב המוגן ולא נפגעו. נגרם נזק לגג הבית ולרכוש. בעקבות הירי צה"ל תקף מטרות חמאס ברצועת עזה, בהן אתרים לייצור אמצעי לחימה ומנהרת טרור.