באל נאסר הסעודית ממשיכים בהכנות לקראת הגעתו של כריסטיאנו רונאלדו. בין היתר נודע כי הכוכב האוזבקי של הקבוצה ג'ללדין משאריפוב הודיע רשמית כי יוותר על החולצה מספר 7 עבור הכוכב הפורטוגלי. "אני לא מוותר על החולצה הזאת בשביל סתם שחקן, אלא בשביל רונאלדו, אחד כמוהו צריך לכבד", סיכם משאריפוב.
מי שיהיה מאמנו של רונאלדו הוא רודי גרסיה הצרפתי שאימן בעבר את רומא, מארסיי וליון. "הגעתו של שחקן ברמה של רונאלדו אמורה להזניק את הרמה של הכדורגל הסעודי", אמר גרסיה. לדבריו, "המטרה הראשונית שלנו תהיה לגרום לו להתאקלם כאן ולהיכנס לאט לאט לשיטת המשחק של המועדון".
לאחר ההודעה על החתמתו של רונאלדו נרשם זינוק במספר העוקבים אחר אל נאסר ברשתות החברתיות. באינסטגרם זינק מספר העוקבים מ-800 אלף ל-5.5 מיליון עוקבים. בטוויטר זינק מספר העוקבים מ-800 אלף ל-3.6 מיליון.