הרגע שבארמון המלוכה פחדו ממנו הגיע: נטפליקס העלתה את שלושת הפרקים הראשונים בסדרה של הארי ומייגן על בית המלוכה. בפתיחת הפרק הראשון, הארי מסביר את הסיבה מאחורי הסדרה: "חובתי לחשוף את הניצול והשוחד הזה שקוראים בתקשורת שלנו. זה תמיד היה הרבה יותר גדול מאיתנו. אף אחד לא יודע את האמת המלאה, ואנחנו יודעים את האמת המלאה. המוסד יודע את האמת המלאה, והתקשורת יודעת את האמת המלאה כי היא סייעה לזה". מייגן מספרת בפרק הראשון: "למרבה הצער, כשאנחנו מנסים לעמוד על משהו, הם הורסים אותנו". מייגן סיפרה בסדרה על חלק מהאיומים ברצח ועל האיומים לפגוע בה.
הזוג מספר שכאשר התלונן בפני חברי בית המלוכה על שעברו, הם נענו שמדובר על טקס מעבר: "חלק מבני המשפחה אמרו לי 'אשתי הייתה צריכה לעבור את זה, אז למה צריך להתייחס לחברה שלך אחרת? מדוע היא צריכה לקבל טיפול מיוחד? למה צריך להגן עליה?'. "עניתי להם כי 'ההבדל כאן הוא אלמנט הגזע'".
בשלושת הפרקים הראשונים מתגלה עימות בין האחים סביב הריאיון של אימם דיאנה לתוכנית פנורמה. הריאיון, ששודר ב-1995, הרעיד את בית המלוכה, אחרי שדיאנה סיפרה בפומבי על מה שעברה שם כולל האמירה על נישואיה עם צ'ארלס - "היינו שלושה בנישואים האלה, זה היה די צפוץ", בהתייחסה לרומן בין צ'ארלס לקמילה.
הנסיך וויליאם יצא נגד הריאיון של אימו בתוכנית פנורמה עם העיתונאי מרטין באשיר, וטען שהדרכים והמניפולציות שדרכן הם השיגו את הריאיון "גרמו לפרנויות ואמירות מסוימת מוגזמות". עוד הוא טען כי הריאיון לא צריך להיות משודר שנית. בסדרה מייגן והארי ישנם קטעים מהריאיון, והארי אומר - "כל מה שאמא שלי דיברה, על מה שחוותה בבית המלוכה, הם דברי אמת גם אם הריאיון הושג במניפולציות".