יומיים לשריקת הפתיחה של מונדיאל 2022, שליח כאן חדשות לקטאר מואב ורדי קיים היום (שישי) ריאיון עם הזמר הקולומביאני המצליח מאלומה, שנבחר לבצע את שיר המונדיאל הרשמי "טוקו טאקה".
"אתה חצוף": שליח כאן חדשות לקטאר @MoavVardi שאל את הזמר מאלומה, שיבצע את שיר האוהדים של המונדיאל, על זכויות האדם בקטאר - השיחה פוצצה | הריאיון המלא - מחר ב-#חדשותהשבת בכאן 11 pic.twitter.com/Jzd0jHyPZZ
— כאן חדשות (@kann_news) November 18, 2022
בריאיון שקטע ממנו שודר הערב בתוכנית "השבוע" עם אסף ליברמן בכאן 11, שאל ורדי את כוכב העל: "שאקירה ודואה ליפה סירבו להשתתף באירועי המונדיאל הזה בקטאר בגלל ההיסטוריה הבעייתית של קטאר עם זכויות אדם, ואנשים חושבים - האם למאלומה אין בעיות עם הפרות של זכויות אדם במדינה הזאת?". הזמר הקולומביאני השיב לו: "כן, אבל זה משהו שאני לא יכול לפתור, באתי לכאן להינות מהחיים, מהכדורגל, מחגיגת הכדורגל. זה לא משהו שאני צריך להיות מעורב בו. אני כאן להינות מהמוזיקה שלי, מהחיים היפים ומהכדורגל".
כשוורדי המשיך ואמר לו "אתה יכול להבין שאנשים יגידו שבעצם נוכחותך כאן אתה עוזר לייפות..", מאלומה קם בזעם מהריאיון ואמר: "אני חייב לענות על השאלה הזאת? אתה חצוף". הריאיון המלא ישודר מחר בתוכנית "חדשות השבת" עם טלי מורנו בכאן 11.