אכזבה למעריצות: הופעתו של כוכב הפופ הקנדי ג׳סטין ביבר שתוכננה להתקיים ב-13 באוקטובר בפארק הירקון - בוטלה.
מטעם הפקת המופע בישראל נמסר כי קיבלו הודעה מטעם הזמר על ביטול ההופעות המתוכננות באמריקה, אפריקה, המזרח התיכון ואסיה. "אין לנו ספק שהקהל העצום של ג'סטין מאוכזב בדיוק כמונו", הוסיפו. עוד נמסר כי משרדי הכרטיסים נערכים להחזרת כספים באופן מיידי וכי לא נדרשת פעולה מצד רוכשי הכרטיסים.
רשמית: בוטלה הופעתו של הזמר ג'סטין ביבר, שתוכננה להתקיים בחודש הבא בפארק הירקון. הפקת המופע מסרה כי משרדי הכרטיסים נערכים להחזרת כספים באופן מיידי לרוכשי הכרטיסיםhttps://t.co/lYDOwsJCph@shani_na pic.twitter.com/g8pJyocolJ
— כאן חדשות (@kann_news) September 15, 2022
לבד מישראל היו אמורות להתקיים בסיבוב ההופעות הנוכחי של ביבר, שנקרא "Justice World Tour", עוד כ-80 הופעות בחמש יבשות. אולם הסיבוב שהחל בפברואר האחרון ואמור היה להינעל במארס 2023, נקטע לאחר הופעתו האחרונה של הזמר שהתקיימה ביום ראשון שעבר בברזיל. יומיים לאחר מכן, מסרה הפקת המופע בישראל כי התבשרה על דחייה של חלק מההופעות המתוכננות.
כזכור, מצבו הבריאותי של הזמר בן ה-28 הורע בחודשים האחרונים. בחודש יוני האחרון ביבר חשף בחשבון האינסטגרם שלו שיתוק שנגרם בפניו כתוצאה מתסמונת רמזי-האנט. תוך פחות מארבעה שבועות, ביבר חידש את סיבוב ההופעות.
מדובר בביקור שלישי של הזמר בישראל. הוא הופיע לראשונה בפארק הירקון באפריל 2011. הופעתו השנייה בפארק התקיימה ב-מאי 2017.