האם ערן זהבי בדרך לפרוש מנבחרת ישראל? שחקן מכבי תל אביב לא זומן לצמד המשחקים הצפויים לנבחרת בסוף החודש נגד אלבניה ומלטה וכתב פוסט ממנו משתמע כי דרכו במדים הלאומיים ייתכן והגיעה לסיום. הפרשה החלה לאחר שזהבי סרב ללון בחדר עם שחקן אחר וכיוון שכך לא זומן לשני המשחקים על ידי המאמן הלאומי אלון חזן.
זמן קצר לאחר פרסום סגל הנבחרת ממנו כאמור נעדר, זהבי כתב הודעה באינסטגרם בה נרמז בין היתר כי הוא עשוי לפרוש מהנבחרת. בהודעה כתב זהבי: "זה ניסיון לחנך אותי רגע לפני שאני פורש מהנבחרת ומסיים מסע ארוך".
בפוסט עצמו זהבי התייחס להשתלשלות האירועים: "השבוע הוזמנתי לשיחה עם מאמן הנבחרת אלון חזן . היתה שיחה ארוכה וטובה על כמה הוא רוצה שאהיה חלק מהנבחרת, כמה אני חשוב וכמה כושר המנהיגות שלי והמקצועיות שלי יכולים לעזור לנבחרת. כמובן שאמרתי לו שאני פה בשבילו ובשביל הנבחרת כמו תמיד. בסוף השיחה העלתי את נושא הלינה המשותפת בחדרים, עניין שהבנתי שנכנס לתוקף בזימון האחרון ועליו שמעתי מהשחקנים ולא מהצוות עצמו.
"כשהעלתי את הנושא הבנתי עד כמה הם מוכנים ללכת רחוק עד כדי כך שלא אהיה חלק מהנבחרת במידה ולא איישר קו. במשך השבע שנים אחרונות בקבוצות ששיחקתי ובארבע השנים האחרונות בנבחרת אני נמצא לבד בחדר וזאת מהסיבה הפשוטה שלפני כל אימון ומשחק אני קם מוקדם מאוד עם הכנות בוקר, תפילה, נוהל אכילה והתארגנות וגם בלילה הולך לישון מוקדם כל זה כדי להיות מוכן לאימון הבא וכמובן למשחק המתקרב ,ואם יש בחדר עוד מישהו שמתנהל אחרת אז זה מפריע לי ואני מפריע לו"
במקביל עומר אצילי, כוכב מכבי חיפה, זומן לסגל למרות המחאות של ארגוני הנשים. אלו דרשו שלא לזמנו למדים הלאומיים בשל היחס שהפגין לנשים יחד עם חברו דור מיכה. בהקשר לזימון אצילי אמר אלון חזן: "אני מקבל רק החלטה שהיא מקצועית ולכן מקומו בנבחרת".
חזן פרסם את הסגל לקראת המפגש החשוב בליגת האומות נגד אלבניה (24.9) ומשחק ידידות נגד מלטה (27.9) שיהווה ניסוי כלים לקראת המשך הדרך.
הסגל המלא של אלון חזן
