השייטת האולימפית בדימוס לי קורזיץ, שחולה במחלת דם, חוותה הידרדרות במצבה בחודשים האחרונים, שהובילה בין השאר לירידה דרמטית במשקלה. חבריה החליטו לסייע לה כלכלית ולפני כשבועיים השיקו קמפיין מימון המונים עבורה. השייטת האולימפית בדימוס ורד בוסקילה, שמארגנת את גיוס התרומות, סיפרה לכאן רשת ב: "לי כרגע לא רואה אנשים. היא מתרכזת בלנסות לשפר את המצב הפיזי והנפשי".
האזינו לריאיון המלא עם ורד בוסקילה בכאן רשת ב
"היא חולה כבר הרבה שנים אבל המצב מאוד הידרדר בזמן האחרון", לי סיפרה בריאיון לליאת רגב ויואב בורוביץ' בתוכנית בחצי היום. "גייסנו עד עכשיו כ-1.2 מיליון שקלים, שזה סכום משמעותי, אבל ההוצאות של לי מאוד גבוהות, גם לשנים הקרובות".
בוסקילה ביקשה מאלו שמעוניינים לתרום לקורזיץ לעשות זאת דרך הפרויקט "GIVE BACK לי קורזיץ". קורזיץ מטופלת במכון התאוששות מיוחד בצפון הארץ ונתמכת כלכלית על ידי הביטוח הלאומי, הוועד האולימפי ואיגוד השיט.