19 שנים מאז שגילם לראשונה את דמותו של הארי פוטר, דניאל רדקליף חוזר אל סדרת הספרים המצליחה. חברת המדיה Wizarding World (עולם הכישוף) שבבעלות האחים וורנר, המחזיקה בזיכיון על סדרת סרטי הארי פוטר וסרטי חיות הפלא, הכריזה היום (שלישי) על פרויקט אינטרנטי חדש שבמסגרתו יקריאו סלבריטאים וכוכבים ידועים את פרקי הספר "הארי פוטר ואבן החכמים", הספר הראשון בסדרה.
בפרויקט שנקרא HarryPotterAtHome# והתגבש בימי מגפת הקורונה, משתתפים הכדורגלן הבריטי דיוויד בקהאם, השחקן זוכה האוסקר אדי רדמיין, השחקנית דקונה פנינג, הקומיקאי סטיבן פריי ועוד. את הפרק הראשון שעלה היום לאתר מקריא רדקליף, שגילם את פוטר בשמונת סרטי הקולנוע המבוססים על סדרת הספרים, בשנים 2001 עד 2011.
כל 17 הפרקים המקוריינים של "הארי פוטר ואבן החכמים" ישוחררו מדי שבוע ועד אמצע הקיץ באתר הפרויקט, נוסף לגרסת אודיו שתעלה בחינם באתר ספוטיפיי. בנוסף, צפויים לעלות באתר גם חידונים והפעלות שבועיות.
הספר הראשון בסדרת ספרי הארי פוטר ראה אור לראשונה בשנת 1997. אחריו יצאו שישה ספרים נוספים. עם לא פחות מ-500 מיליון עותקים שנמכרו עד כה ברחבי העולם, מדובר בסדרת הספרים הנמכרת ביותר בהיסטוריה. הספר הראשון בסדרה מכר יותר מ-120 מיליון עותקים והוא הנמכר ביותר בסדרה.