השחקן והקומיקאי טוביה צפיר הגיב הבוקר (שבת) לראשונה, לאחר שגילה אמש כי נדבק בנגיף קורונה. בסרטון שפרסם היום אמר צפיר "אני במצב רוח טוב, נראה טוב, מרגיש טוב, הרבה יותר טוב ואני מקווה שבמהרה בימינו אני אצא מזה ואחזור להופיע על הבמות". צפיר הוסיף "הטלפון לא מפסיק לצלצל" והודה מקרב לב לדורשים בשלומו.
טוביה צפיר מרגיע: "אני במצב רוח טוב, נראה טוב ומרגיש טוב. אני מקווה שבמהרה בימינו אצא מזה ואחזור להופיע על הבמות ובטלוויזיה לשמח ולבדר אתכם"@shani_na pic.twitter.com/3ADYHFmtz4
— כאן חדשות (@kann_news) 21 במרץ 2020
על פי הבדיקה של צפיר, התברר כי נדבק בנגיף ב-6 במארס. צפיר השתתף בהצגה "גבעת חלפון אינה עונה" בתיאטרון הבימה בין התאריכים 7 עד 9 במארס. בהודעה שפרסמה הנהלת התיאטרון נמסר כי ההנהלה הודיעה הבוקר לכל השחקנים ולכל העובדים של ההצגה שעליהם להימצא על פי נהלי משרד הבריאות עוד יומיים בבידוד ובמקביל לדווח למד״א על כך ולוודא שהם לא סובלים מתסמינים.