הזמרת מאיה בוסקילה הוציאה היום (שלישי) שיר חדש בשם "הלב שלי עומד למכירה", בדרך לאלבום חמישי ולפני סיבוב הופעות גדול. בריאיון לתכנית "תרבות הערב" בכאן רשת ב היא מספרת לוורד יפתחי גרין: "הסינגל הזה הוא מאוד מיוחד. הוא באמת מתנה מאלוהים. היו לי כבר שני שירים מוכנים לשיגור. שמעתי אותו והם זזו הצידה".
האזינו לריאיון המלא עם מאיה בוסקילה
"השיר הזה הוא הכי מכוון לצעירים, למשהו שהוא יותר מיינסטרים ומתאים לכולם", המשיכה בוסקילה והתייחסה להשתתפות בתכנית "הכוכב הבא". "להצטרף לתכנית היה צעד מאוד חשוב בקריירה. כולם משתמשים בקאמבק בתור מילת גנאי, אבל זה מבורך. נכון שלא הייתי בפריים-טיים, אבל עשיתי דברים אחרים. אומן צריך לדעת שיש דרך, שלפעמים היא ארוכה ויש עליות וירידות".
בוסקילה התייחסה לשיר של קובי מרימי שייצג אותנו באירוויזיון: "כתשו אותו כאילו הוא עשה משהו רע. תמתינו שנייה ותנו לו את הגלולה המתוקה. הוא הביא שיר מהמם בעיניי. מה ציפיתם? שמעתם אותו כל הכוכב הבא, זה קובי. תשמעו שוב אולי השיר הזה יגדל עליכם. אני הייתי מחבקת את השיר הזה בשתי ידיים".