הזמרת ואשת העסקים ריהאנה הודיעה על התפטרותה מתפקיד מנכ"לית מותג ההלבשה התחתונה המצליח Savage X Fenty אותו הקימה לפני חמש שנים. כך דיווח הלילה (שבת) עיתון הגרדיאן הבריטי.
"זה היה נפלא לראות איך החזון שלנו עבור Savage X Fenty השפיע בכזאת עוצמה על התעשייה בחמש השנים האחרונות", מסרה ריהאנה בהודעה לתקשורת. "זו רק ההתחלה עבורנו, ואנחנו נמשיך להתרחב בדרכים שיתאימו תמיד ללקוחות".
על פי הדיווח, כוכבת הפופ שצפויה ללדת בקרוב בפעם השנייה, תעבור ביום שני הקרוב לתפקיד יו"ר דירקטוריון החברה. את תפקידה של ריהאנה תתפוס הילרי סופר, בכירה לשעבר בקבוצת האופנה והקוסמטיקה האמריקנית "אנתרופולוג'י".
כאשר Savage X Fenty הוקם ב-2018, הוא זכה לשבחים על פנייתו למגוון רחב של נשים במידות שונות ובגווני עור שונים. מלבד מותג ההלבשה התחתונה, ריהאנה עומדת בראש מותג הקוסמטיקה והטיפוח המצליח Fenty Beauty. על פי הגרדיאן, הונה של הזמרת ואשת העסקים מוערך היום ב-1.4 מיליארד דולר.
כוכבת הפופ מברבדוס ילדה את בנה הבכור בחודש מאי בשנה שעברה. בחודש פברואר השנה חשפה את היריונה השני על במת מופע המחצית של הסופרבול באריזונה.