כוכבת הקאנטרי דולי פרטון לא מעוניינת להמשיך להיות בסביבה אחרי מותה באמצעות עזרים טכנולוגיים. במסיבת עיתונאים שקיימה השבוע בבריטניה, לצורך קידום אלבום הרוק החדש שלה - Rockstar, נשאלה פרטון על הבינה המלאכותית ש"מחזירה לחיים" לאחרונה לא מעט כוכבים בתעשיית המוזיקה.
"אני חושבת שאני משאירה מאחוריי לא מעט" אמרה פרטון והוסיפה שהיא מקווה שאלבומים כמו Rockstar יעזרו לשמור על המורשת שלה לנצח. "אצטרך להחליט כמה מ'ההיי-טק הזה' אני רוצה שיהיה מעורב, כי אני לא רוצה להשאיר את הנשמה שלי על האדמה הזאת. עם סוג כזה של טכנולוגיה אהיה מקורקעת לכאן לנצח, אז כשאמות אני רוצה להתעופף מפה. אבל אני עדיין אהיה בסביבה, נמצא דרכים להשאיר אותי כאן".
בינתיים, בכל אופן, פרטון לא הולכת לשום מקום. ב-17 בנובמבר תשחרר פרטון את אלבום האולפן ה-49 שלה, שכולל שיתופי פעולה עם אגדות מוזיקה כמו סר פול מקרטני, אלטון ג'ון וסטיבי ניקס. האלבום כולל גם שיתופי פעולה עם "בת הסנדקות" של פרטון מיילי סיירוס, והזמרות ליזו ופינק. האלבום החדש חוגג את הצטרפותה של פרטון אל היכל התהילה של הרוקנרול בחודש נובמבר האחרון.