שלושה חודשים לאחר שאושפז בבית חולים בעקבות "סיבוך רפואי", השחקן האמריקני זוכה האוסקר ג'יימי פוקס פרסם הבוקר (שבת) סרטון ברשתות החברתיות בו הודה למעריצים שדאגו לו. "אני יודע שהרבה חיכו ורצו לשמוע עדכונים, אבל אם להיות כן, פשוט לא רציתי שתראו אותי ככה", אמר פוקס. "לא רציתי שתראו אותי עם צינורות שיוצאים ממני, כשאנחנו מנסים להבין אם אני אשרוד".
"רציתי להגיד תודה לכל מי שהתפלל בשבילי ושלח הודעות", המשיך פוקס. "עברתי משהו שמעולם לא חשבתי שאעבור". פוקס, שהחל לדמוע במהלך הסרטון הוסיף כי "אם אתם רואים אותי בוכה בתקופה הזאת, זה כי היה לי קשה. הייתי חולה, אבל עכשיו אני שוב עם הרגליים על הקרקע". פוקס הודה לאחותו דידרה ובתו קורין שלדבריו הצילו את חייו. "אני מודה להן, לאלוהים ולרופאים שבזכותם אני מצלם את הסרטון הזה".
פוקס הכחיש שמועות ודיווחים שונים שפורסמו בתקופה האחרונה, נוכח העמימות סביב מצבו הרפואי. "אנשים אמרו שאני עיוור, אבל כמו שאתם רואים - העיניים שלי עובדות. אמרו שאני משותק - אני לא. אבל עברתי גיהינום והדרך שלי להחלמה רצופת מהמורות. עם זאת, אני חוזר ואני יכול לעבוד ואני מודה לכל למי שמאפשר לי לעבוד. אני אוהב את כולם ואת כל האהבה שקיבלתי".
בחודש אפריל האחרון בישרה בתו של פוקס כי אביה עבר "סיבוך רפואי" וכי הודות לתגובה מהירה וטיפול טוב הוא "נמצא בהתאוששות". שלושה שבועות מאוחר יותר פרסם פוקס באינסטגרם פוסט בו כתב: "מעריך את התמיכה! מרגיש מבורך".
פוקס, בן 55, זכה לאורך הקריירה בפרס אוסקר על תפקידו בסרט "ריי" ובארבעה פרסי גראמי. בין היתר, כיכב בסרטי הקולנוע "נערות החלומות", "אזרח שומר חוק", "ג'אנג'ו ללא מעצורים", "וושינגטון על הכוונת", "בייבי דרייבר" וסרטי האנימציה "ריו" ו"נשמה".