ענקית הסטרימינג נטפליקס שחררה הערב (שלישי) קדימון ראשון לסרט הקולנוע "מאסטרו", בבימויו ובכיכובו של השחקן בראדלי קופר. בסרט השני בבימויו, מגלם קופר את המלחין והמנצח היהודי-אמריקני הנודע לאונרד ברנשטיין. הסרט מתמקד ב-25 שנות הנישואין הסוערות של ברנשטיין עם השחקנית הצ'יליאנית פליציה מונטאלגרה, בצל היותו הומוסקסואל מוצהר.
ברנשטיין, יליד 1918, נחשב אחד המלחינים האמריקנים החשובים במאה ה-20. הוא חתום על כמה מהיצירות הגדולות שהשפיעו על המוזיקה המודרנית, בהן Candide ו-Slava. אולם היצירה המפורסמת והמצליחה ביותר שכתב הייתה המוזיקה למחזמר ולסרט "סיפור הפרברים". ברנשטיין נפטר בשנת 1990 בגיל 72.
לצד קופר מככבים בסרט קארי מאליגן בתפקיד מונטאלגרה, מאט בומר, מאיה הוק, שרה סילברמן ועוד. בין מפיקי הסרט נמנים מלבד קופר, שגם חתום על התסריט, הבמאים זוכי האוסקר סטיבן ספילברג ומרטין סקורסזה. "כוכב נולד", הסרט הראשון שביים קופר, היה מועמד לשמונה פרסי אוסקר וזכה לבסוף בפרס האוסקר לשיר המקורי הטוב ביותר Shallow.
הסרט שיוקרן לראשונה ב-2 בספטמבר בפסטיבל הסרטים של ונציה, יגיע לנטפליקס ב-20 בדצמבר.