רגע לפני שתצא לסיבוב הופעות, נטע ברזילי שחררה הבוקר (רביעי) את Wonderful & Great, שיר חדש אותו יצרה יחד עם שותפה המוזיקלי אבשלום אריאל. הסינגל יופיע באלבום הבכורה של ברזילי שמתוכנן לצאת בינואר 2024.
"Wonderful & Great הוא הגרסה השיכורה שלי לשיר 'הילדה הכי יפה בגן', הילדה הזו שהכול הולך לה הכי מדהים ומושלם, עד שזה כבר יכול לעצבן", מסרה ברזילי. "חשבתי כמה מעט אנחנו מרימים אחד לשני באהבת חינם ורציתי לקדם את האנרגיה הזו בין אנשים ואצלי במערכת - לתעל קנאה לפרגון. ההשראה לשיר נובעת גם משיר שאני וחברות שלי שרות כשאנחנו יוצאות ממסיבה טובה ב-04:00 בבוקר וצריכות ללכת יחד הביתה ברגל בלי להתבלבל בדרך".
מחר תחל ברזילי את סיבוב ההופעות הבינלאומי שלה, שנושא את שם השיר החדש. במסגרת סיבוב ההופעות תופיע ברזילי בלונדון, אמסטרדם, ברלין, קלן, סופיה. בהמשך תגיע ברזילי לאורלנדו, שם תפתח את אירוע הגאווה של דיסני - EQUAL Workplace Summit 2023.