פחות מיממה לאחר שהזמרת טיילור סוויפט הודיעה כי סרטה התיעודי החדש Taylor Swift: The Eras Tour, שמלווה את סיבוב ההופעות הבינלאומי שלה, יעלה בבתי הקולנוע ביותר ממאה מדינות ברחבי העולם, רשתות בתי הקולנוע סינמה סיטי וקולנוע לב הודיעו היום (רביעי) כי הסרט יגיע גם לישראל.
מרשת בתי הקולנוע נמסר כי ביום שישי, 13 באוקטובר, תתקיים במתחמי בתי הקולנוע של הרשת ברחבי הארץ בכורה עולמית לסרט המדובר. על פי הודעת הרשת, מכירת כרטיסים מוקדמת תיפתח היום בשעה 15:00 באתר הסינמה סיטי. מרשת בתי קולנוע לב נמסר כי הסרט יוקרן בהקרנות מיוחדות החל מ-13 באוקטובר וכי מכירת הכרטיסים באתר כבר החלה.
בסוף החודש שעבר הכריזה סוויפט על צאת הסרט בארצות הברית בלבד. יממה לאחר ההכרזה, הודיעו שלוש רשתות בתי הקולנוע המובילות בארצות הברית על מכירת כרטיסים בהיקף 37 מיליון דולר. מדובר בסכום גבוה מזה שהכניסו שוברי קופות כמו "מלחמת הכוכבים: הכוח מתעורר" ו"ספיידרמן: אין דרך הביתה" ביום הראשון למכירת הכרטיסים.
בעקבות נתוני המכירה, הקדימו אולפני יוניברסל בשבוע את מועד יציאת סרט האימה "מגרש השדים: המאמינים" ל-6 באוקטובר. מנגד, הקאמבק המסקרן של מג ראיין למסך הגדול בקומדיה הרומנטית What Happens Later, אותו היא ביימה ובו היא מככבת לצד דייוויד דוכובני, נדחה מ-13 באוקטובר ל-3 בנובמבר.
The Eras Tour הוא סיבוב ההופעות השישי של סוויפט והרווחי ביותר שלה עד כה. הוא יצא לדרך ב-17 במרץ באריזונה, כשחלקו הראשון ננעל ב-27 באוגוסט במקסיקו. על פי ההערכות, עד חודש מרץ 2024 צפוי סיבוב ההופעות להכניס יותר ממיליארד דולר ולהפוך לסיבוב הרווחי ביותר בהיסטוריה.
סוויפט תחזור אל הבמות ב-9 בנובמבר בארגנטינה. סיבוב ההופעות שכולל 146 מופעים יגיע לסיומו בנובמבר 2024 בקנדה.