יוצרי "הכתר" מואשמים בהמצאת פרטים בעלילת העונה האחרונה

יוצרי "הכתר" מואשמים בהמצאת פרטים בעלילת העונה האחרונה
דוברו לשעבר של מוחמד אל-פאיד דוחה את הטענה לפיה אל-פאיד שידך בין בנו לבין הנסיכה דיאנה, כי שעולה בעונה החדשה של הסדרה המצליחה • "לגרום לשני אנשים להתאהב אחד בשנייה? זה היה מעבר ליכולותיו", אמר הדובר בריאיון לאתר "דדליין"
מחבר אלון פרוכטר מחבר אלון פרוכטר
Getting your Trinity Audio player ready...
אליזבת דביקי בתפקיד הנסיכה דיאנה, מתוך "הכתר"
צילום: נטפליקס

אזהרת ספוילר: יוצרי הדרמה "הכתר" מואשמים בהמצאת פרטים בעונה השישית והחדשה של הסדרה, שעלתה בסוף השבוע בענקית הסטרימינג. אתמול (שבת) דיווח אתר "דדליין" כי הטענות המדוברות נוגעות לקו העלילה לפיו המיליארדר מוחמד אל-פאייד הוא זה ששידך בין בנו, מפיק הקולנוע דודי אל-פאייד, לבין הנסיכה דיאנה.

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי, לחצו על הפעמון ואתם מעודכנים

בארבעת הפרקים שעלו ביום חמישי האחרון, מתוארת התפתחות מערכת היחסים בין אל-פאייד הבן לבין הנסיכה מוויילס בקיץ 1997. לאורך העלילה מוצג איל ההון המצרי כמי שמארגן פגישות בין בנו לנסיכה, מתחקר את בנו באשר להתפתחות מערכת היחסים עם הנסיכה, שוכר צלמי פפראצי שיתעדו אותם יחד ומועדד את בנו להציע לדיאנה נישואין - הכול כחלק משאיפתו לקבל אזרחות בריטית.

את הטענות המדוברות הפריך מייקל קול, דוברו לשעבר של אל-פאייד האב. בריאיון ל"דדליין" אמר קול כי מעולם לא היה עד או ידע על כך שהלקוח שלו שיחק תפקיד כל שהוא במערכת היחסים של בנו עם הנסיכה בכלל, ולא שכר צלמי פפראצי כדי לתעד את השניים. "נטפליקס וחברת ההפקה מציגות את 'הכתר' כדרמה מציאותית ואני מסרב לקבל את התיאור הזה. היא מומצאת לחלוטין".

"מוחמד היה אדם מדהים במובנים רבים", הוסיף קול. "הוא שמח שבנו הבכור וחברת המשפחה דיאנה היו יחד. אבל לגרום לשני אנשים להתאהב אחד בשנייה? זה היה מעבר ליכולותיו".

אל-פאייד האב הלך לעולמו בחודש אוגוסט האחרון בגיל 94. דיאנה ודודי נהרגו יחד בתאונת הדרכים הקטלנית באוגוסט 1997, שבועות בודדים לאחר שמערכת היחסים שניהלו התפרסמה בצהובונים. חלקה השני של העונה האחרונה של "הכתר", שיכיל שישה פרקים נוספים, יעלה ב-14 בדצמבר.

הפופולריים