אוניברסיטת בר-אילן תעניק תואר ד"ר לשם כבוד לאביב גפן

אוניברסיטת בר-אילן תעניק תואר ד"ר לשם כבוד לאביב גפן
"אבני הדרך ביומן המסע שלך הן דוגמה ומופת ויש לתת להן במה ולהעצים השפעתן המיטיבה", נכתב בהודעת ועדת התואר • טקס הענקת התואר יתקיים ב-3 ביוני באוניברסיטה, בהשתתפות חתני וכלות התואר לשנת תשפ"ד
מחבר דורית אסרף מזרחי מחבר דורית אסרף מזרחי
Getting your Trinity Audio player ready...
אביב גפן
צילום: דוברות אוניברסיטת בר-אילן

אוניברסיטת בר-אילן תעניק תואר דוקטור לשם כבוד למוזיקאי והיוצר אביב גפן כהוקרה על פועלו התרבותי למען החברה הישראלית. "הוועדה להענקת התואר זיהתה את הערכים הראויים שמובילים אותך במסע רצוף כישרון ויושרה באמנות ובתרבות ובפעולה המשפיעה לטובה על החברה הישראלית ומבקשת, באמצעות תואר זה, להכיר ולהוקיר את פועלך ואת דרכך", נכתב במכתב מנשיא האוניברסיטה פרופ' אריה צבן בשם ועדת התואר.

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי

"במיוחד בשנה זו, בתקופה המורכבת כל כך, מבקשת אוניברסיטת בר-אילן להעלות על נס את האומץ לדרוש מאיתנו וממולדתנו להתעורר ולאהוב זה את זה, להוביל ולהשפיע במעשים בפועל על ההווה ועל המחר שלנו כעם וכאומה", נמסר עוד. "אבני הדרך ביומן המסע הזה שלך הן בעינינו דוגמה ומופת ויש לתת להן במה ולהעצים השפעתן המיטיבה וזאת אנו מבקשים לעשות בהעניקנו לך את התואר המכובד".

טקס הענקת התואר יתקיים ב-3 ביוני במסגרת אירועי חבר הנאמנים של האוניברסיטה. הטקס יתקיים באוניברסיטה בהשתתפות חתני וכלות התואר לשנת תשפ"ד, בהם מנהיגים ומנהיגות בסוגיות חברה, אומנות ותרבות, ביטחון, מדע וכלכלה.

הפופולריים