רגע לפני שימלאו תשעה חודשים להירצחה, להקת "היהודים" חלקה הערב (שבת) כבוד לפרמדיקית עמית מן שנרצחה במתקפת הטרור של חמאס ב-7 באוקטובר בקיבוץ בארי. בהופעה שקיימו באמפי קיסריה, הוקרן סרטון שמסרה משפחתה של מן לסולנית הלהקה אורית שחף, בו צולמה מן מבצעת את השיר "קח אותי" (מי אמר לך). בהמשך הצטרפו חברי הלהקה על הבמה בביצוע השיר.
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי
"עזבו את זה שהפסדנו בן אדם מדהים עם לב טהור כל כך, היא גם הייתה זמרת מדהימה", אמר על הבמה חבר הלהקה תום פטרובר. "ההורים שלה שלחו לנו לשמוע קטע, וחשבנו שאנחנו חייבים לעשות משהו".
מוקדם יותר הקדישו "היהודים" את השיר "פעמון מלחמה" לגיא אילוז, האיש הטכני של הלהקה שנחטף ממסיבת נובה, נרצח בעזה וגופתו מוחזקת בשבי חמאס. אמו של גיא, דוריס אילוז, עלתה לבמה וסיפרה על גיא. בהמשך הופרחו בלונים צהובים בקריאה לשחרור כל החטופים. היום אמור היה גיא לחגוג את יום הולדתו ה-27 והמופע הוקדש לזכרו.