טאיסיה זמולוצקי, אחת המתלוננות בפרשת "משחקי חברה" שנחשפה בתוכנית "יהיה טוב" בכאן 11, תקיים הרצאה בתל אביב - בזמן הופעתו של הזמר אייל גולן באצטדיון בלומפילד ביום ראשון הקרוב. ההרצאה תתקיים בבית רדיקל הסמוך לאצטדיון. כל ההכנסות מהאירוע, שקיבל את השם "כולנו טאיסיה", יועברו לתנועת "בונות אלטרנטיבה".
"כשטאיסיה זמולוצקי סיפרה בפנים גלויות על מה שעברה מצד גולן וחבריו היא לא חיפשה תהילה", נכתב באתר שמפרסם את האירוע. "היא ביקשה שיקשיבו. שיאמינו. שתהיה אפשרות אחרת. מאז, דמותו של גולן שוב מתנוססת על שלטי חוצות, וממש בערב בו נקיים את האירוע, הוא יקיים הופעה באצטדיון שנמצא במורד אותו הרחוב".
"בזמן שהוא יעמוד על הבמה שלו, אנחנו נעלה על הבמה שלנו בבית רדיקל את טאיסיה", נכתב עוד. "בשיתוף עם תנועת 'בונות אלטרנטיבה' נקיים שיחה אמיצה, כואבת, אבל גם מעוררת תקווה. זה ערב של סולידריות נשית, של כאב שלא מפחד להיאמר ושל תנועה שלא נכנעת לכסף ולכוח".
לפני שלושה חודשים, לאחר שנמכרו כ-150 אלף כרטיסים להופעות שיקיים גולן באצטדיון, מעריצים של הזמר עודדו ברשתות החברתיות לקרוא בהופעות קריאות גנאי נגד זמולוצקי. בתגובה להתארגנות כתבה זמולוצקי בפוסט שפרסמה ברשתות החברתיות כי מדובר ב"אנשים חולים". לדבריה, "זה רץ ברשתות בחסות עיריית תל אביב שנותנת מקום ובמה למעשים כאלה".
"אני אשמח לתבוע אתכם תביעת ענק", כתבה זמולוצקי בפנייה לעיריית תל אביב, למארגני המופע ולמשטרה. "אתם ביזיון, שותפים למעשים נפשעים של האיש הנאלח הזה, שמאז ומתמיד שמרתם עליו ועל כבודו עד עצם היום הזה. ביום שהוא יפול, אתם תיפלו יחד איתו. אני מחכה שיגיע הרגע לחשוף אתכם במלוא הכיעור. מעריציו מחכים לי בבלומפילד לטענתם. אני אהיה שם".
