המרוץ לתפקיד ג'יימס בונד מתקרב אל קו הסיום

המרוץ לתפקיד ג'יימס בונד מתקרב אל קו הסיום
גורמים בהפקת הסרט מסרו לאתר "וראייטי" כי טום הולנד, האריס דיקינסון וג'ייקוב אלורדי מובילים את רשימת הכוכבים הפוטנציאלים של "אמזון MGM" לתפקיד סוכן 007 הבא • הדיווח מגיע ימים לאחר הודעת האולפנים על מינוי דני וילנב לבמאי הסרט
מחבר אלון פרוכטר מחבר אלון פרוכטר
טום הולנד, האריס דיקינסון, ג'ייקוב אלורדי
טום הולנד, האריס דיקינסון, ג'ייקוב אלורדי צילום: גטי אימג'ס

טום הולנד, האריס דיקינסון וג'ייקוב אלורדי הם כעת השחקנים המובילים לגילום דמותו של הסוכן החשאי ג'יימס בונד, בסרט הבא של אולפני "אמזון MGM". כך דיווח אתמול (שבת) אתר החדשות האמריקני "וראייטי".

על פי הדיווח, גורמים בהפקת הסרט הבא בזיכיון הסרטים המצליח מסרו לאתר החדשות האמריקני כי גילו של סוכן 007 בסרט הקרוב יהיה מתחת ל-30. באמזון טרם אישרו את הדיווח.

הולנד (29), זכה לעיקר פרסומו כגיבור העל ספיידרמן בסרטי היקום הקולנועי של מארוול. בימים אלו הוא משתתף בהפקת הסרט "האודיסיאה" של כריסטופר נולאן. בקיץ 2026 יגיע אל בתי הקולנוע הסרט "ספיידרמן: יום חדש לגמרי" בכיכובו.

דיקינסון (29), התפרסם לראשונה כשכיכב בסרט "משולש העצבות" שכתב וביים רובן אוסטלונד. לאחרונה כיכב לצד ניקול קידמן במותחן האירוטי "בייביגירל" של הלינה ריין. בחודש שעבר זכה דיקינסון לביקורות נלהבות על Urchin, סרט הביכורים שלו כבמאי שהוצג בפסטיבל הסרטים של קאן.

אלורדי (28), הוא השחקן האוסטרלי היחיד בחבורה, אך הוא עשוי ללכת בעקבות ג'ורג' לייזנבי שגילם את בונד בסרט "בשירות הוד מלכותה". אלורדי התפרסם בסדרת הדרמה "אופוריה" של HBO. לאחרונה כיכב בסרטים "פריסילה", "סולטברן" ו"הו, קנדה". בימים אלה הוא משתתף בהפקת העיבוד הקולנועי החדש של "אנקת גבהים" של אמרלד פנל, לצד מרגו רובי.

בעבר דווח כי השחקנים אהרון טיילור-ג'ונסון, הנרי קאוויל ואידריס אלבה יהיו היורשים הבאים של דניאל קרייג בתפקיד בונד. כעת משהשליטה היצירתית בזיכיון עברה מידי ברברה ברוקולי ומייקל ג'. וילסון אל איימי פסקל ודיוויד היימן, נדמה שאלה כבר לא פני הדברים.

הדיווח המדובר הגיע יומיים לאחר הודעת אולפני הסרטים כי הבמאי הקנדי דני וילנב יביים את הסרט הבא במה שזה לכינוי "העידן החדש של בונד" באולפני "אמזון MGM". על פי דיווחים, וילנב גבר על אדוארד ברגר ("עד שיצא עשן לבן"), ג'ונתן נולאן ("ווסטוורלד"), פול קינג ("פדינגטון") ואדגר רייט ("מת על המתים") בדרך למשרה הנחשקת.

מינויו של וילנב לתפקיד צפוי להאיץ את הפקת הסרט ה-26 בסדרה. עם זאת, באמזון מתכננים להוציא את הסרט רק בשנת 2028, כך על פי "וראייטי". גורמים בהפקת הסרט מסרו כי כל מועד מוקדם יותר יהיה בלתי אפשרי, בהתחשב בגודל ההפקה.

בחירת העורכת