המון ווליום ו-toMix בשיתוף משפחת אלאל, הודיעו הבוקר (רביעי) על קיום המופע "חברים מתגעגעים ושרים קורין אלאל". האירוע יתקיים ב-15 במרץ, מה שאמור היה להיות יום הולדתה ה-71, בביתן 2 באקספו תל אביב בניהולו המוזיקלי של ערן צור וניהולו האמנותי של חיים שמש.
במופע ישתתפו ישתתפו אביתר בנאי, אסף אמדורסקי, גלי עטרי, נונו, ערן צור, עלמה גוב ושלומי שבן. לצדם תנגן הלהקה של המופע המקורי, שכוללת את רם אוריון, קרן טפרברג, עידו זלזניק וליאם צור. במהלך הערב יבוצעו שירים המזוהים עם חמישה עשורים של יצירה שעיצבה את הסאונד הישראלי, בהם: "אין לי ארץ אחרת", "שיר לשירה", "כשזה עמוק", "זן נדיר" ו"ארץ קטנה עם שפם".
הפרויקט "חברים שרים קורין" נולד לפני כשנתיים כחלק מחגיגות היובל ליצירתה של אלאל, והתקיים בהיכל התרבות תל אביב למחרת יום ההולדת ה-69 של אלאל. האירוע, ששודר בהמשך בכאן 11, אמור היה להיות חד-פעמי והתפתח לסדרת מופעים. כעת, ההרכב המקורי שליווה את קורין על הבמה מתאחד שוב כדי לציין את יום ההולדת של קורין.
אלאל הלכה לעולמה בדצמבר 2024 בתום התמודדות ממושכת עם מחלת הסרטן. לאורך חמישה עשורים של פעילות מוזיקלית, הקליטה אלאל 12 אלבומי אולפן וזכתה בשורה של פרסים, בהם פרס מפעל חיים של אקו"ם, פרס לנדאו למפעל חיים ואות לגיון הכבוד הצרפתי.
