אחרי תשעה חודשים של עיכוב, חתם היום (חמישי) שר הביטחון ישראל כ"ץ על תעודת החיסיון בפרשת חשיפת שמו של איש שב"כ על ידי חברת הכנסת טלי גוטליב. תעודת החיסיון תאפשר הגשת כתב אישום נגד חברת הכנסת מהליכוד, שחשפה זהותו של עובד הארגון, בן זוגה של שקמה ברסלר.
גוטליב סירבה להתייצב לחקירה ולשימוע, ועל כן כתב האישום כבר מוכן הלכה למעשה. אולם, על מנת להגיש כתב אישום שכולל ראיות חסויות, נדרשת חתימה של שר הביטחון על תעודת חיסיון. כ"ץ עיכב את חתימתו, מה שעיכב את הגשת כתב האישום.
היועמ"שית גלי בהרב-מיארה כתבה לשר הביטחון כ"ץ כי יש חשש שמדובר בפעולה לא חוקית כשהוא פועל לעכב כתב אישום נגד חברת מפלגתו.
בן זוגה של ברסלר, איש שב"כ שזהותו חסויה, הגיש בדצמבר לבית המשפט המחוזי בלוד תביעה בגובה של כ-8 מיליון שקלים נגד 21 מפיצי טענות על אודותיו, בהם חברת הכנסת גוטליב וצייצנים ופעילים ברשתות החברתיות.
ביולי שעבר הודיעה פרקליטות המדינה לגוטליב כי בהרב-מיארה שוקלת להעמידה לדין פלילי, בכפוף לשימוע, בחשד לעבירה על חוק שב"כ. ההחלטה התקבלה לאחר שגוטליב פרסמה בלא היתר מידע חסוי על זהותו של בן זוגה של ברסלר.
גוטליב הסתבכה בעבר כשתמכה בתיאוריות קונספירציה, שזכו לגינוי בהודעות רשמיות הן מטעם המוסד והן ממשרד ראש הממשלה. ב-2023, במהלך המחאה נגד ההפיכה המשפטית, גוטליב צייצה כי ראש המוסד דאז דוד ברנע, נפגש עם ברסלר. משרד ראש הממשלה פרסם הודעת הכחשה גורפת וקרא לדבריה של גוטליב "פייק ניוז מוחלט".
