נציגים מטעם "מועצת השלום" של טראמפ נערכים להיכנס לרצועת עזה בימים הקרובים. כך פורסם הערב (רביעי) במהדורת כאן חדשות.
נציגיו של ניקולאי מלאדנוב, שמונה על ידי טראמפ להוביל את המועצה, הגישו לצה"ל בקשה רשמית להיכנס לרצועה. זהו הביקור הראשון של נציגי מועצת השלום בעזה.
גורם ב"מועצת השלום" אמר לכאן חדשות: "חמאס לא הפנים שעליו להתפרק מנשק. את חיסולם של בכירי הזרוע הצבאית של ארגון הטרור - אנו מחשיבים כחלק מתהליך הפירוק של חמאס מנשק".
בשבוע שעבר, מלדנוב הציג תוכנית בת 15 נקודת ליישום תוכנית טראמפ, ובה בין היתר ישנה התייחסות לכוח הרב-לאומי שאמור לפעול בעזה. נציגי הכוח הרב-לאומי גם כן צפויים לבקר בעזה בחודש הבא.
נכון לעכשיו, נראה כי לקראת סיום המערכה באיראן, ארצות הברית מתכוונת להיות מעורבת הרבה יותר בענייני רצועת עזה. הסנונית הראשונה בימים הקרובים - ביקור נציגי מועצת השלום ברצועה.
