היעד למתקפה הישראלית בדמשק היה מרכז לוגיסטי בבניין בניהול משמרות המהפיכה של איראן. כך דווח היום (ראשון) ברויטרס ובעיתון הניו יורק טיימס, על פי מקורות מודיעיניים מערביים. דיפלומט מערבי בכיר מסר כי הוא מאמין שהתקיפה כוונה לעבר איראניים בקרבת האתר ששימש את הצבא האיראני.
סוכנות הידיעות הסורית הרשמית מדווחת על פיצוצים בשמי דמשק. ערוץ אל-מיאדין הלבנוני והטלוויזיה הסורית טוענות כי מדובר בתקיפה ישראלית | תיעוד@HaimOmri @kaisos1987 pic.twitter.com/sIcbzVT3WR
— כאן חדשות (@kann_news) February 18, 2023
סוכנות ידיעות סורית דיווחה אמש כי נצפו פיצוצים בשמי דמשק, ובסוריה ייחסו את הפעולה לישראל. מרכז המעקב הסורי לזכויות אדם, המזוהה עם האופוזיציה, דיווח כי "התקיפה הישראלית" כוונה לאזור בבירה שבו, על פי הדיווח, ממוקמים מתקנים של איראן. משרד הבריאות הסורי דיווח באופן רשמי על חמישה הרוגים ו-15 פצועים.