ראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן העביר היום (ראשון) את לשכתו לחווארה במחאה על שלושת הפיגועים האחרונים בכפר. חבר הכנסת צבי סוכות צעד בכביש 60, שעובר בתוך הכפר עם דגל ישראל.
ח"כ צבי סוכות עלה לחווארה: "מצב שבלתי מתקבל על הדעת. התפקיד של שר הביטחון הוא לשמור על הביטחון ולא לתת הערות על הרפורמה. נדמה שהוא לא עושה שום דבר כדי למנוע את הפיגוע הרביעי כאן בכפר חווארה"@gal_sade pic.twitter.com/SQvYtDqnoK
— כאן חדשות (@kann_news) March 26, 2023
מוקדם יותר היום מחבלים ירו לעבר היישוב אבני חפץ שבצפון השומרון. לא היו נפגעים ולא נגרם נזק. בסריקות במרחב נמצאו תרמילים.
כוחות של מג"ב (ימ"ס) וצה"ל נכנסו הבוקר למחנה הפליטים נור א-שמס ממזרח לטולכרם, וביצעו שם מעצרים. לפי דיווחים פלסטיניים, הכוחות צרו על בית במקום והיו חילופי אש. שלושה נעצרו, והכוחות יצאו לאחר זמן קצר, ללא פגע.
דיווחים פלסטיניים: כוחות הביטחון נכנסו למחנה נור א-שמס, ממזרח לטולכרם. חילופי אש במקום@migansh5 @gal_sade pic.twitter.com/EjGiAsjX3s
— כאן חדשות (@kann_news) March 26, 2023