בכיר בארגון ביטחוני שהורשע בשחיתות ומרצה בימים אלה עונש מאסר, ביקש מהנשיא לחון אותו, כך פורסם היום (ראשון) בחדשות הערב בכאן 11. הבכיר בגוף הביטחוני שהגיש את בקשת החנינה לנשיא המדינה צירף המלצות של מפקדיו בארגון, שהתגייסו לטובתו וסיפרו על חלקו במבצעים חשאיים.
בכיר בארגון ביטחוני, שהורשע בפרשיית שוחד ונענש בחמש שנים בכלא, הגיש בקשה לחנינה מנשיא המדינה. הבכיר צירף לבקשה מכתבים ממפקדיו לשעבר בארגון, אחד מהם כתב: "לו הייתי פוגש בו היום, הייתי מחטיף לו סטירה מצלצלת ביד אחת וחיבוק ביד השנייה"
— כאן חדשות (@kann_news) May 22, 2022
הפרסום של @shelleytap #חדשותהערב pic.twitter.com/LGOib5XhhH
במסגרת הבקשה הוצגו מכתבים מצד בכירים בארגון הביטחוני שהעידו על עברו של הבכיר לשעבר. בין היתר נכתב כי י' הוא ללא ספק אחד מהעובדים הטובים בארגון ותרם רבות לפעילויות מהחשובות בקהילת הביטחון.
בחוות דעת אחרת של בכיר נוסף נכתב: "י' שירת באחד התפקידים הרגישים ביותר, ומילא אותו במסירות ובמקצועיות גבוהה. הופתעתי לשמוע על מאסרו. לו הייתי פוגש בו היום הייתי מחטיף לו סטירה מצלצלת ביד אחת וחיבוק ביד השניה. חיבוק בגין כל אותם מבצעים מופלאים אשר היה לו בהם חלק משמעותי".