סוריה אומרת כי ישראל תקפה הלילה (חמישי) כמה יעדים בדרום המדינה. בהודעת צבא סוריה נאמר כי חייל סורי נהרג וכי נגרם נזק. גורם צבאי סורי אמר כי חיל האוויר הישראלי שיגר כמה טילים מאזור הגולן. מרכז המעקב הסורי לזכויות אדם דיווח כי הותקף בסיס הגנה אווירית ומרכז מכ"מ באזור שממערב לא-סווידא שמדרום לבירה דמשק.
הדיווחים הללו מגיעים שבוע לאחר התקיפה המיוחסת לישראל בנמל לטקיה במדינה. למחרת התקיפה שהתרחשה ביום שלישי שעבר, פורסם בחדשות הערב בכאן 11 כי יעד התקיפה היה נשק מתקדם שהוברח מאיראן דרך הים. על פי הערכות מדובר בטילי שיוט או מל"טים מתאבדים.
בתוך כך, בפוקס ניוז דווח כי ביום שלישי בלילה יירט הצבא האמריקני מל"ט ממולכד השייך למיליציה שיעית בתמיכת איראן. הרחפן היה בדרכו לבסיס אל טנף שבסוריה. היירוט בוצע באוויר ובכיר אמריקני טען כי הרחפן לא התקרב מספיק כדי להוות סכנה ל-200 החיילים המשרתים בבסיס.