נמשך טרור הבלונים מרצועת עזה: צרור בלונים נושא מטען נפץ נחת אחר הצוהריים (שני) בשדרות. למקום הוזעקו חבלנים והם בודקים את הצרור. קודם לכן נחת באזור בית שמש צרור בלונים נוסף שחובר אליו מטען נפץ במשקל של כ-200 גרם. עובדים של חברת החשמל גילו את המטען והזעיקו את המשטרה. חבלן פוצץ את המטען בלי פגע.
שלשום תועדה הפרחת צרורות של בלונים מרצועת עזה. צרור בלונים אותר לאחר מכן בשדרות. כוחות של השיטור העירוני הגיעו לזירה ולמקום הוזעק חבלן משטרתי. איש לא נפגע. האירועים האלה מגיעים אחרי שביום שישי נחת צרור בלונים עם חפץ חשוד בחנייה של חוף אשדוד.
בכיר החזית הדמוקרטית בעזה, טלאל אבו זריפה אמר היום כי "שיגור הבלונים בימים האחרונים הוא יוזמה של צעירים במחאה על ההתמהמהות של ישראל בהבנות מול עזה". עוד אמר אבו זריפה בריאיון לאל-ג'זירה כי הארגונים בעזה לא החליטו עד כה לשוב לטרור הבלונים ו"ליחידות ההטרדה הליליות".