מועדון ביישוב בני נצרים שבמועצה האזורית אשכול נפגע הבוקר (שלישי) מפגז, ככל הנראה מירי תועה ממצרים. אין נפגעים מהירי אך נגרם נזק למבנה. כוחות הביטחון הגיעו למקום והאירוע נמצא בבדיקה.
הנפילה בדרום | הפגז נפל ביישוב בני נצרים ופגע במבנה של תלמוד תורה נועם. הרב אמיתי קלרמן, מחנך כיתה ז' בישיבה: "זה נפל בחדר אוכל שמשמש בחורים מהישיבה כל הזמן. יש פה שיעורים גם, ממש בנס לא היה פה מישהו בזמן הנפילה"@Itsik_zuarets pic.twitter.com/lRZTS8tV8U
— כאן חדשות (@kann_news) 26 בנובמבר 2019
הרב אמיתי קלרמן, מחנך כיתה ז' בישיבה במקום אמר כי "זה נפל בחדר אוכל שמשמש בחורים מהישיבה כל הזמן. יש פה שיעורים גם, ממש בנס לא היה פה מישהו בזמן הנפילה".
לפני כחודשיים נפגע אותו יישוב מפגז שנורה לעברו. הוא נחת במגרש החנייה של בית הכנסת בשבת. גם במקרה זה לא היו נפגעים מהירי. אתמול נפלה רקטה בשטח פתוח סמוך לאחד היישובים במועצה, לאחר עשרה ימים של שקט באזור עוטף עזה.