אש בדרום - היום השני: מנהיג הג'יהאד האסלאמי, זיאד נח'אלה, בריאיון מביירות: כל האפשרויות פתוחות. הוא הוסיף: "נסכים להפסקת אש - בתנאים מסוימים". לדבריו, "אם ישראל תתחייב לתנאים – תיכנס הפסקת האש לתוקף בתוך שעה". בינתיים השיגורים מרצועת עזה לשטח ישראל נמשכים גם לאורך הלילה (חמישי). זאת כשבמקביל צה"ל ממשיך בתקיפות בעזה נגד מטרות של ארגון הג'יהאד האסלאמי, והפלסטינים מדווחים על שישה הרוגים בתקיפת בית בדיר אל-בלח במרכז הרצועה.
מצה"ל נמסר כי היום נורו לעבר ישראל לפחות 200 רקטות, ו-400 רקטות מאז תחילת סבב הלחימה. ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר בתום התייעצות עם ראשי מערכת הביטחון: "אנחנו בעיצומה של מערכה, סיכמנו על צעדי ההמשך".
אש בדרום - היום השני | שידור חי בכאן 11
משרד הבריאות בעזה מדווח על 32 הרוגים כתוצאה מתקיפות צה"ל ברצועה, מאז החל סבב הלחימה. בין הפצועים, לפי משרד הבריאות בעזה, שלושה ילדים ואישה אחת. דובר הג'יהאד האסלאמי, מוסעב ברים, אמר בריאיון לרשת אלמיאדין כי "השעות הקרובות יהיו מכריעות יותר מבחינת התגובה של הזרוע הצבאית של הארגון". שליח האו"ם למזרח התיכון ניקולאי מלדנוב אמר כי האו"ם מסייע בניסיונות להרגעת המצב.