כוחות צה"ל מאוגדה 162 ויחידת יהל"ם איתרו עשרות מנהרות סמוך לציר פילדלפי, בהן מנהרת ענק שמאפשרת תנועה של כלי רכב. בהודעה שהוציא צה"ל היום (ראשון) צוין כי מנהרת הענק, שגובהה שלושה מטרים, אותרה בתחילת השבוע שעבר בכחלק מסדרת מבצעים לאיתור תוואי תת-קרקע באזור.
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי

מרצועת עזה שוגר היום מטח של חמש רקטות "גראד" אל גן יבנה וכמה יישובים בסביבה. איש לא נפגע ולא דווח על נזק. לכאן חדשות נודע כי ארבע רקטות יורטו והחמישית נפלה בשטח פתוח ליד ביצרון וגרמה לשריפה. לוחמי-אש השיגו שליטה על האש. ראש עיריית אשדוד יחיאל לסרי הורה לפתוח את המקלטים הציבוריים בעיר.
פעילות צה"ל ברפיח חשפה כ-50 מנהרות החוצות ממצרים לרפיח, כך פורסם בחדשות השבת בכאן 11 לפני כשלושה חודשים. איתור והשמדת המנהרות הללו חשובים כדי למנוע הברחות אמצעי לחימה, כסף ומחבלים ממצרים לרצועה.

