ח"כ יצחק קרויזר תקף הבוקר (ראשון) את ראש השב"כ רונן בר ואמר כי הוא מוביל תפיסת עולם מסוכנת. בריאיון לאורי לוי בכאן 11 אמר חבר הכנסת מעוצמה יהודית כי "הוא לא מצליח להתמודד עם האיום מבית, תראה את ההתעצמות של ארגוני הטרור ביו"ש. הוא ממשיך לשקר שלא מדובר באנשי הרשות הפלסטינית וממסמס את המידע כי זה פוגע באינטרסים שלו. הוא מוביל קו תבוסתני".
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי
הבוקר פרסמה מפלגתו של בן גביר מודעות בתשלום בעיתונים בהן תקפו את בר. במודעות נכתב: "רונן בר נכשל ב-7.10 ומוביל את ישראל לאסון נוסף. אומרים לא לעסקה מופקרת".
ראש האופוזיציה הגיב לפרסום המודעה ומסר: "רק מוקיון לא יציב כמו בן גביר מסוגל באמצע מלחמה, בזמן שתושבי הצפון במקלטים וחיילים נהרגים, לפרסם מודעה בתשלום נגד ראש השב"כ, פטריוט ולוחם אמיתי כמו שבן גביר לא היה ולא יהיה לעולם".