פרסום ראשון

מפקד פיקוד מרכז של ארה"ב, הגנרל קורילה, נחת בישראל

מפקד פיקוד מרכז של ארה"ב, הגנרל קורילה, נחת בישראל
הגרנל נחת בישראל על רקע היערכות לתקיפה באיראן - אחרי שטהראן שיגרה 180 טילים בליסטיים לכל רחבי הארץ
מחבר איתי בלומנטל מחבר איתי בלומנטל
הרמטכ"ל הרצי הלוי בהערכת מצב עם מפקד פיקוד המרכז של ארה"ב הגנרל מייקל קורילה, אוגוסט 2024
הרמטכ"ל הרצי הלוי בהערכת מצב עם מפקד פיקוד המרכז של ארה"ב הגנרל מייקל קורילה, אוגוסט 2024 צילום: דובר צה"ל

פרסום ראשון: מפקד פיקוד מרכז של ארצות הברית, הגנרל מייקל קורילה, נחת היום (שבת) בישראל. זאת על רקע ההערכות של צה"ל לתקוף באיראן, אחרי שטהראן שיגרה השבוע 180 טילים בליסטים לעבר ישראל.

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי

הגנרל קורילה נפגש עם הרמטכ"ל, הרצי הלוי, ועם בכירי המטה הכללי ובמשך צפוי להיפגש עם שר הביטחון גלנט. בצה"ל אמרו היום כי ההערכות לתגובה באיראן נמשכת - וכי ישראל לא מתכוונת לעבור על המתקפה ללא תגובה "משמעותית וקשה".

ארצות הברית באמצעות פיקוד המרכז שלה "סנטקום" מפעילה במזרח התיכון קואליצייה בינלאומית אזורית, שסייעה גם ביום שלישי ביירוט טילים בליסטים שעשו את דרכם מאיראן לעבר ישראל. ייתכן שארה"ב תקח חלק פעיל במתקפה שישראל מתכננת באיראן מתוך הבנה שאיראן מהווה גורם שמערער את היציבות באזור כולו.

בחירת העורכת